Innhold:

Om 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og Access Point >

Konfigurering og planlegging av nettverk

Installering og konfigurering av adapter under Windows 98 SE/2000/ME/XP

Verktøy for konfigurering av trådløs 22 Mbps

Problemløsing

Ordliste

Produktspesifikasjoner for 22 Mbps Wireless PC Card og PCI Adapter

Produktspesifikasjoner for 22 Mbps Wireless Access Point

USRobotics Corporations begrensede garanti

Federal Communications Commission Statement

Brukerhåndbok for 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og Access Point

Om 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og Access Point

22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og PCI Adapter er kompatiblle med Type II og Type III PC Card-spor og PCI-spor på alle standard bærbare og stasjonære datamaskiner. Fordi Windows 98, 2000, ME og XP har Plug and Play-funksjon, vil de automatisk gjenkjenne kortene 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med avtagbar antenne), og starte installeringsprosessen. Etter en vellykket installering, vil 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og PCI Adapter kunne kommunisere med andre U.S Robotics nettverksprodukter for hjemme- og kontorbruk.

22 Mbps Wireless Access Point kan opprette forbindelse mellom et kablet nettverk og én eller flere datamaskiner som har 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter (med avtagbar antenne) eller en PCI Adapter. 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og Access Point er også bakoverkompatible med alle 802.11b 11 Mbps trådløse produkter. Tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point kobles til Ethernet-nettverket med en RJ-45-kontakt. Det ene tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point gir trådløs forbindelse med flere datatilganger for flere stasjonære og bærbare PCer innenfor effektiv rekkevidde.

FUNKSJONER

22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter med avtagbar antenne og PCI Adapter

• USRobotics 22 Mbps Wireless 802.11b DSSS-kompatibel, med høy data 22 / 11 / 5,5/ 2 / 1 Mbps
  • Et arbeidsområde på opptil 240 m i et åpent miljø, utvider mobiliteten.
  • Støtter point-to-point- og point-to-multipoint-tilgang, noe som gir økt fleksibilitet
  • Sømløs forbindelse til kablet Ethernet- og PC-nettverk gir rask og problemfri integrering med eksisterende nettverk
  • DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum)-teknologi gir sikker, støysikker trådløs forbindelse
  • Fjerner maset og kostnadene ved kabling
  • Støtter et bredt spekter av nettverk (LAN) og nettverksoperativsystemer (NOS)
  • Enkel Plug and Play-installering
  • Rundtstrålende antenne er inkludert
  • Større fleksibilitet ved plassering eller flytting av nettverks-PCer.

22 Mbps Wireless Access Point

• USRobotics 22 Mbps Wireless 802.11b DSSS-kompatibel, med høy data 22 / 11 / 5,5/ 2 / 1 Mbps
  • 64 bits, 128 bits eller 256 bits (ekstra) nøkkel-WEP (Wired Equivalent Privacy) trådløs datakryptering gir sikkerhet
  • Full støtte for 802.11b åpen og delt nøkkelautentifisering
  • Administrering av tilgangspunkt (AP) via standard nettlesere
  • Roaming-muligheter
  • MAC-adressefiltrering
  • Sømløs forbindelse til kablet Ethernet 802.3 10BaseT- og PC-nettverk gir rask og enkel utvidelse av eksisterende nettverk
  • Dynamisk IP-adressetildeling via DHCP, eller fast IP-adressetildeling med konfigureringsverktøy
  • Oppgradering av fastvare for tilgangspunktet (AP) ved FTP-overføring