Om 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter >

Nätverkskonfiguration och planering

Installation och konfiguration av kortet för Windows 98 SE/2000/Me/XP

802.11g Wireless Turbo Configuration Utility

Felsökning och support

Ordlista

Produktspecifikationer för 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter

USRobotics Corporation, begränsad garanti

Bestämmelser

Användarhandbok för 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter

Om 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter

802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter är kompatibla med PC-kortplatser av typ II och III eller PCI-platser på alla bärbara och stationära datorer. 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter är en Plug and Play-enhet och identifieras automatiskt i Windows 98SE, 2000, Me och XP så att installationen utförs. När installationen är klar kan 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter användas för kommunikation med andra nätverksprodukter från USRobotics.

FUNKTIONER

802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter (med löstagbar antenn)

• USRobotics 802.11g Wireless Turbo 802.11g DSSS-kompatibel med höga data 125/100/54/22/11/5,5/2/1 Mbit/s
  • Räckvidd på upp till 2 400 meter i öppen miljö ger ökad rörlighet
  • Sömlös anslutning till fasta Ethernet- och PC-nätverk möjliggör snabb och problemfri integrering med befintliga nätverk
  • DSSS-teknik (Direct Sequence Spread Spectrum) innebär säker och störningsfri trådlös anslutning
  • Besväret och kostnaderna med kablar elimineras
  • Funktioner för ett stort antal nätverkstyper och nätverksoperativsystem
  • Enkel Plug and Play-installation
  • Rundstrålande antenn medföljer

ver 3.3

USRobotics USRobotics USRobotics USRobotics