PC CardPCI Adapter

U.S. Robotics Wireless MAXg PC Card och PCI Adapter är lösningar som möter behovet av trådlösa anslutningar i hemmet och på mindre företag. Med MAXg-teknik får du det maximala 802.11g-intervallet, samt optimala trådlösa anslutningar för dina stationära och bärbara datorer och andra trådlösa enheter. Med MAXg får du också maximal hastighet - upp till 125 Mbit/s - när du levererar stora filer som MP3, digitala foton och video via nätverket snabbt och effektivt. Med MAXg skyddas också ditt nätverk av en lång rad säkerhetsfunktioner, inklusive WPA (Wi-Fi Protected Access), WPA2/802.11i (endast Windows 2000 och XP), MAC-adressfiltrering, med mera.

I syfte att säkerställa en smidig installation utvecklade U.S. Robotics installationsguiden SureStart. SureStart vägleder dig genom installationen av varje MAXg PC Card, PCI Adapter, USB Adapter eller router på ett smidigt sätt. SureStart innehåller dessutom en lättförståelig vägledning om hur du konfigurerar säkerheten i den trådlösa nätverket. Det har aldrig varit enklare att dela Internet-åtkomst trådlöst eller trådburet på ett säkert sätt.

Det här behöver du innan du börjar

R46.0885.00
version 3