Översikt över USRobotics Ndx-konfigurationsverktyget

I konfigurationsverktyget kan du skapa och redigera inställningar för trådlösa anslutningar, visa information om din Ndx PC Card eller PCI Adapter och göra diagnostiska tester på enheten.

Mer information om de olika delarna av konfigurationsverktyget kan du få genom att klicka på Help (hjälp) i verktyget.

Obs! Beroende på vilken version du har av Windows kan konfigurationsverktyget se annorlunda ut.

Under Wireless Networks (trådlösa nätverk) kan du söka efter tillgängliga trådlösa nätverksenheter och skapa anslutningar. Du kan också skapa nya poster med trådlösa nätverksenheter om de inte visas i listan.

Under Link Status (länkstatus) visas information om din aktuella trådlösa anslutning.

Under Statistics (statistik) kan du visa information om nätverkstrafiken som går över din trådlösa anslutning.

I Site Monitor (platsövervakaren) kan du se vilka trådlösa nätverksenheter som Wireless Ndx PC Card eller PCI Adapter kan ansluta till. Om du vill ansluta till en enhet som inte finns i listan går du till Wireless Networks.

Under Diagnostics (diagnostik) kan du köra olika tester på Wireless Ndx PC Card eller PCI Adapter och din trådlösa anslutning.

Under Information kan du visa versionsinformation för Wireless Ndx PC Card eller PCI Adapter.