U.S. Robotics Corporation ki (2) Yllk Snrl Garantisi

1.0 GENEL KOULLAR:

1.1 Bu Snrl Garanti yalnzca ilk son kullanc alcsna (MTER) verilmektedir ve bakasna aktarlamaz.

1.2 U.S. Robotics Corporation (U.S. ROBOTICS)'in hibir temsilcisi, perakende satcs veya i orta, ibu Snrl Garanti zerinde, U.S. ROBOTICS nam ve hesabna deiiklik yapma yetkisine sahip deildir.

1.3 bu Snrl Garanti, U.S. ROBOTICS veya yetkili bayisinden yeni olarak satn alnmam hibir rn kapsamaz.

1.4 bu Snrl Garanti sadece rnn amacna uygun olarak kullanlaca lke veya snrlar dahilinde geerlidir (rn Model Numaras veya rne yaptrlan yerel telekomnikasyon merciinin onayn ieren bandrollerde belirtilmitir).

1.5 U.S. ROBOTICS, MTER'ye bu rnn U.S. ROBOTICS veya yetkili bayisinden satn alnd tarihten itibaren, K (2) YIL sreyle, normal kullanlmas ve servise tabi tutulmas kouluyla, iilik ve malzeme bakmndan hibir ekilde kusurlu olmadn garanti eder.

1.6 U.S. ROBOTICS'in ibu garanti altndaki tek sorumluluu, U.S. ROBOTICS'in takdirine bal olarak, kusurlu rn veya parann, yeni veya glendirilmi paralar kullanarak onarlmas veya kusurlu rn veya parann, yeni veya glendirilmi ayn veya benzer rn veya parayla deitirilmesi olup, bu iki seenein makul nedenlerden tr kullanlamamas durumunda, U.S. ROBOTICS kendi takdirine bal olarak, MTER'ye, U.S. ROBOTICS tarafndan yaynlanan ve rn iin nerilen en gncel perakende sat fiyat zerinden, geerli her trl servis cretinden az olmak zere, bir geri deme yapabilir. Yedekleriyle deitirilen tm rnler ya da paralar U.S. ROBOTICS'in mal olacaktr.

1.7 U.S. ROBOTICS, deitirilen rn veya paralar iin, rn veya parann Mteri'ye nakledildii tarihten itibaren DOKSAN (90) GN sreli garanti sunar.

1.8 U.S. ROBOTICS, bu rnn MTER gereksinimlerini karlayacana veya nc ahslar tarafndan salanan donanm veya yazlm rnleriyle birlikte kullanlabileceine dair hibir garanti vermez.

1.9 U.S. ROBOTICS, bu rn ile birlikte verilen yazlm rnlerinin kesintisiz ve hatasz alacana veya yazlm rnlerindeki kusurlarn giderileceine dair hibir garanti vermez.

1.10 U.S. ROBOTICS, bu rnde saklanan yazlm verileri veya MTER'ye ait dier veri ve bilgiler iin hibir ekilde sorumlu tutulamaz.

2.0 MTER'NN YKMLLKLER

2.1 MTER, bu rnn kendi spesifikasyonlar ve gereksinimlerini tam olarak karladna dair tm sorumluluu kabul eder.

2.2 MTER'ye bu rn ile birlikte verilen tm yazlmlarn bir yedek kopyasn almas nerilmitir.

2.3 MTER, bu rnn doru biimde kurulmas ve rnn kullanlaca iletim ortamnda doru biimde kurulumunun, konfigre edilmesinin, altrlmasnn ve uyumluluunun salanmasna ilikin tm sorumluluu zerine alr.

2.4 MTER, garanti taleplerinin onaylanmas amacyla U.S. ROBOTICS'e, zerinde tarih bulunan bir Satn Alma Belgesi (U.S. ROBOTICS veya yetkili bayisinden alnan orijinal satn alma belgesinin kopyas) ibraz etmek zorundadr.

3.0 GARANT HZMETNN ALINMASI

3.1 MTER, garanti servisi iin onay almak amacyla, geerli garanti sresi iinde U.S. ROBOTICS Teknik Destek Departman veya yetkili bir U.S. ROBOTICS Servis Merkezi ile temasa gemelidir.

3.2 MTER, garanti servis onay almak iin rn Model Numarasn, rn Seri Numarasn ve zerinde tarih bulunan bir Satn Alma Belgesi (U.S. ROBOTICS veya yetkili bayisinden alnan orijinal satn alma belgesinin kopyas) ibraz etmek zorundadr.

3.3 U.S. ROBOTICS Teknik Destek Departman veya yetkili bir U.S. ROBOTICS Servis Merkezi ile ilgili iletiim bilgileri iin ltfen www.usr.com adresinde bulunan U.S ROBOTICS Internet sitesini ziyaret ediniz.

3.4 MTER, U.S. ROBOTICS Teknik Destek Departmanna bavuruda bulunurken aadaki bilgi ve materyalleri hazr bulundurmaldr:

4.0 GARANT KAPSAMINDA DETRME

4.1 U.S. ROBOTICS Teknik Destek Departman veya yetkili U.S. ROBOTICS Servis Merkezinin, bir rn veya parada, dorudan hatal iilik ve/veya malzemeden kaynaklanan bir arza veya kusur tespit etmesi ve rnn K (2) YILLIK garanti sresi iinde olmas durumunda ve MTER'nin iade edilen rn veya para ile birlikte zerinde tarih bulunan bir Satn Alma Belgesi (U.S. ROBOTICS veya yetkili bayisinden alnan orijinal satn alma belgesinin kopyas) ibraz etmesi halinde, U.S. ROBOTICS, MTER'ye bir rn ade Onay (O) ve rnn yetkili U.S. ROBOTICS ade Merkezine iade edilmesine ilikin talimatlar verecektir.

4.2 U.S. ROBOTICS veya yetkili U.S. ROBOTICS Servis Merkezi tarafndan dzenlenen O olmadan U.S. ROBOTICS'e iade edilen rn veya paralar, tekrar iade edilecektir.

4.3 MTER, rn veya parann yetkili U.S. ROBOTICS ade Merkezine iadesi iin gerekli nakliye cretlerini demeyi, rn sigorta ettirmeyi veya nakliyat srasnda meydana gelebilecek zarar veya ziyan riskini zerine almay ve orijinal ambalaja benzer bir nakliyat konteynr kullanmay kabul eder.

4.4 ade edilen rn veya para, yetkili bir U.S. ROBOTICS ade Merkezi tarafndan onaylanm bir iade olarak alnana kadar, U.S. ROBOTICS zarar veya ziyandan sorumlu tutulamaz.

4.5 Onaylanan MTER iadelerinin ambalajlar alr, gzle incelenir ve O belgesinin dzenlendii rn Model Numaras ve rn Seri Numarasyla karlatrlr. Ekte gnderilen Satn Alma Belgesinin satn alma tarihi ve yeri kontrol edilir. Yaplan grsel incelemede iade edilen rn ya da parann, O belgesinin dzenlendii MTER tarafndan salanan bilgilerle elemedii grlrse, U.S. ROBOTICS garanti hizmetini vermeyebilir.

4.6 MTER iadesinin ambalaj aldktan, grsel olarak incelendikten ve test edildikten sonra, U.S. ROBOTICS, kendi takdirine bal olarak, rn veya paray tekrar alr duruma getirmek iin gereken ekilde, yeni veya glendirilmi rn veya paralar kullanarak onarm veya deiiklik yapar.

4.7 U.S. ROBOTICS, masraflar kendisine ait olmak zere, onarlan veya deitirilen rn veya paray, onayl MTER iadesinin yetkili bir U.S. ROBOTICS ade Merkezi tarafndan alnmasndan sonra en ge YRM BR (21) GN iinde nakledilmesi iin gerekli her trl abay gsterir.

4.8 U.S. ROBOTICS, onarlan ya da deitirilen rn ya da paralarn teslimat veya kurulumunda yaanabilecek gecikmelerden kaynaklanacak hasarlardan sorumlu deildir.

5.0 SINIRLAMALAR

5.1 DER FRMALARIN YAZILIMLARI: Bu U.S. ROBOTICS rnnde, kullanm dier yazlm firmalar tarafndan ayrca salanan son kullanc lisans anlamalarna tabi olan, dier yazlm firmalarna ait yazlmlar bulunabilir veya bu gibi yazlmlar ierebilir. Bu U.S. ROBOTICS Snrl Garantisi, bu tr dier firmalarn yazlmlar iin geerli deildir. Geerli garanti iin, sz konusu yazlmlarn kullanmna ilikin son kullanc lisans anlamalarna bavurabilirsiniz.

5.2 KT KULLANIM, HMALKARLIK, UYUMSUZLUK, HATALI KURULUM VE/VEYA ORTAM KOULLARINDAN KAYNAKLANAN HASARLAR: Yrrlkteki kanunlarn izin verdii lde, ibu U.S. ROBOTICS Snrl Garantisi, normal kullanma bal ypranmay, iletim sisteminin gncel ve/veya gelecekteki versiyonlar veya gncel ve/veya gelecekteki donanm veya yazlmlarla birlikte kullanlmasndan kaynaklanan hasar veya veri kayplarn, yaplan deiiklikleri (U.S. ROBOTICS veya yetkili U.S. ROBOTICS Servis Merkezleri dndaki ahslar tarafndan); operatr hatas veya kullanc klavuzlar veya dier belgelerde verilen talimatlara aykr kullanmdan kaynaklanan hasarlar, yldrm, frtna, sel, yangn ve deprem, vb. doal afetlerden kaynaklanan hasarlar, rn seri numaras bozulmu veya silinmi rnleri, kt kullanm, ihmalkarlk veya uygun olmayan ekilde kullanm, uygun olmayan fiziksel, scaklk veya elektrik geriliminden kaynaklanan hasarlar, sahte rnleri, bilgisayar virs, solucanlar (worm), Trojan horse gibi nedenlerden veya bellek arzasndan kaynaklanan hasar ve veri kayplarn, kazalardan veya kt kullanmdan kaynaklanan rn arzalarn (uygun olmayan kurulum, hatal gerilimlere ve g kaynaklarna balant dahil ancak bununla snrl deildir), tedarikisi U.S. ROBOTICS olmayan rnlerden kaynaklanan arzalar, nem, rtc ortamlar, yksek gerilim, nakliyat, anormal alma koullarndan kaynaklanan hasarlar veya rnn kullanlmas amalanan lke veya snrlar (rn Model Numaras veya rne yaptrlan yerel telekomnikasyon merciinin onayn ieren bandrollerde belirtilmitir) dnda kullanlmasndan kaynaklanan arzalar kapsamaz.

5.3 YASALARCA ZN VERLEN LDE, YUKARIDA ANILAN GARANTLER VE ZMLER MNHASIRDIR VE TM AIKA REDDEDLEN TCARLETRLEBLRLK, BELRL BR AMACA UYGUNLUK, TATMN EDC KALTE, TANIMLAMALARA UYGUNLUK VE HLAL ETMEME GARANTLER, KOULLARI VEYA ARTLARI DA DAHL OLMAK ZERE, GEREKTE VEYA YASALARIN VE YNETMELKLERN UYGULANMASIYLA YA DA BAKA EKLDE AIK YA DA MA EDLEN DER TM GARANTLERN, ARTLARIN VE KOULLARIN YERNE GEER. U.S. ROBOTICS, RNLERNN SATII, KURULUMU, BAKIMI, GARANTLER YA DA KULLANIMIYLA LGL YKMLLKLER REDDEDER VE HBR AHSA, BU TR YKMLLKLERN KEND NAM VE HESABINA KABUL EDLMES YETKSN VERMEZ.

5.4 SINIRLI SORUMLULUK YASALARCA ZN VERLEN LDE SZLEMEYE YA DA HAKSIZ EYLEME (HMAL DAHL) DAYANIYOR OLMASINA BAKILMAKSIZIN, SATI, KURULUM, BAKIM, KULLANIM, ALIMA, ARIZA YA DA HZMETN KESNTYE URAMASIYLA LGL YA DA LGSZ, HER TRL TESADF, SONUTA MEYDANA GELEN, ZEL YA DA HER TRL CEZA HASARLARDAN, GELR YA DA KAR KAYBI, YAPMA KAYBI, BLG YA DA VER KAYBI YA DA PARASAL KAYIPLARDAN, U.S. ROBOTICS YA DA YETKL SATICISI BU TR HASARLARIN MEYDANA GELEBLECE KONUSUNDA NCEDEN BLGLENDRLM OLSA DAH, U.S. ROBOTICS KENDSN VE TEDARKLERN HER TRL YKMLLKTEN HAR TUTAR VE YKMLLN U.S. ROBOTICS'N STENE BALI OLARAK RNN ONARILMASI, DETRLMES YA DA DENEN SATIN ALMA FYATININ ADE EDLMESYLE SINIRLANDIRIR. BU HASAR NEDENYLE YKMLLKLERDEN FERAGAT ETME BLDRS, BURADA VERLEN ZMN ASIL AMACINI YERNE GETREMEMESNDEN ETKLENMEZ.

6.0 YASAL FERAGAT:

Baz lkeler, eyaletler ya da ynetim birimleri, ima edilen garantilerin hari tutulmasna ya da snrlandrlmasna, tketicilere sunulan belirli rnlerin tesadfi ya da sonuta meydana gelen hasarlarn snrlandrlmasna ya da kiisel yaralanmalarda ykmlln snrlandrlmasna izin vermemektedir, bu nedenle yukarda belirtilen snrlamalarn MTER'ye uygulannda snrlamalar olabilir. ma edilen garantilerin tamamen ayr tutulmasna yasalarca izin verilmediinde, bu garantiler, yazl garantinin K (2) YILLIK sresiyle snrldr. Bu garanti, MTER'ye, yerel kanunlara gre deiebilen eitli yasal haklar salamaktadr.

7.0 YRRLKTEK KANUN:

bu Snrl Garanti, ABD, Illinois Eyaleti kanunlarna gre yrtlecektir. Kanunlarn atmas ilkeleri ve Uluslararas Mal Satna likin Szlemeler Hakknda Birlemi Milletler Konvansiyonu haritir.

U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL, 60173
U.S.A