De is dé oplossing op het gebied van draadloze verbindingen voor thuisgebruikers en het MKB. MAXg-technologie biedt het grootste 802.11g-bereik in de branche, met optimale draadloze verbindingen naar uw pc's, laptops en andere draadloze apparaten. MAXg biedt ook de hoogste snelheid, maximaal 125 Mbps, zodat grote bestanden zoals MP3's, digitale foto's en digitale video snel en efficiënt over het netwerk worden verzonden. Bovendien wordt uw netwerk dankzij MAXg beveiligd met een zeer uitgebreide beveiligingssuite, die bestaat uit Wi-Fi Protected Access (WPA), WPA2/802.11i, etc.

Verder heeft USRobotics een zeer gebruiksvriendelijke installatiewizard ontwikkeld die u helpt MAXg PC Cards, PCI Adapters, USB Adapters en Routers probleemloos te installeren. Bovendien verstrekt de wizard duidelijke informatie over het instellen van de beveiliging van uw draadloze netwerk. Het delen van internettoegang via een draadloos of bekabeld netwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Producteigenschappen

Symbool Naam lampje Status Situatie
1 Power Uit Geen draadloze verbinding:
  • Het stuurprogramma voor de draadloze verbinding is niet geïnstalleerd
  • De radio is uitgeschakeld
Aan Ontvangt stroom
2 Wireless Uit Er worden geen gegevens verzonden of ontvangen
Aan Er worden gegevens verzonden of ontvangen

Systeemvereisten

R46.1722.00
rev 1.0 11/07