Aanwijzingen voor installatie

Kennisgeving:
Raadpleeg als u de en een Wireless MAXg Router of een Wireless MAXg ADSL Gateway installeert de beknopte installatiegids of de gebruikershandleiding voor de router of de gateway en installeer dit product voordat u de installeert.

1. Plaats de installatie-cd van de USB-adapter in het cd-rom-station van de computer waarop u de USB-adapter wilt installeren. De grafische gebruikersinterface van de installatie-cd wordt weergegeven. Selecteer de door u gewenste taal indien daar om wordt gevraagd.

Indien de cd niet automatisch begint, kunt u deze als volgt handmatig starten:

1. Windows Vista: klik in Windows op Start > Computer.

Windows XP: klik in Windows op Start > Deze computer.

Windows 2000: dubbelklik op Deze computer op het bureaublad.

2. Dubbelklik op het cd-rom-station.

2. Klik als hier door Windows-beveiliging om wordt gevraagd op Run autorun.exe. Klik op Doorgaan als hier door Gebruikerstoegangsbeheer om wordt gevraagd.
  3. Selecteer de door u gewenste taal indien daar om wordt gevraagd. Lees als dit wordt aangegeven de licentieovereenkomst en klik op Akkoord.
  4. Klik op Installeren en volg de aanwijzingen op het scherm op.
  5. Ga als er een waarschuwing wordt weergegeven met de mededeling dat de Windows-tests niet zijn geslaagd gewoon door met de installatie. USRobotics heeft de werking van de software met Windows Vista, XP en 2000 uitvoerig getest om de veiligheid ervan te garanderen.
    Windows Vista: klik op Stuurprogramma toch installeren.
    Windows XP: klik op Toch doorgaan.
    Windows 2000: klik op Ja.
  6. Plaats als hier om wordt gevraagd de .

7. Alleen Windows XP:
    1. Als de wizard Nieuwe hardware gevonden u vraagt of u verbinding met de Windows-site voor updates wilt maken, selecteert u Nee, niet op dit moment en klikt u op Volgende.
    2. Klik als De software automatisch installeren is geselecteerd op Volgende.
  8. Ga als er een waarschuwing wordt weergegeven met de mededeling dat de Windows-tests niet zijn geslaagd gewoon door met de installatie. USRobotics heeft de werking van de software met Windows uitvoerig getest om de veiligheid ervan te garanderen.

Windows Vista: klik op Stuurprogramma toch installeren.
    Alleen Windows XP: klik op Toch doorgaan.
    Alleen Windows 2000: klik op Ja.

9. Alleen Windows XP: klik op Voltooien.
  10. Druk op Opnieuw starten om uw computer opnieuw op te starten wanneer daar om wordt gevraagd.
  11. Selecteer de optie die met uw draadloze netwerk overeenkomt en volg de aanwijzingen op het scherm op om verbinding met een netwerk te maken.

Gefeliciteerd!

U hebt de installatieprocedure met succes voltooid. Registreer de online op http://www.usr.com/productreg