Här är lösningen på dina behov av trådlös anslutning i hemmet och på det mindre företaget. Med MAXg-teknik får du det maximala 802.11g-intervallet, samt optimala trådlösa anslutningar för dina stationära och bärbara datorer och andra trådlösa enheter. Med MAXg får du också maximal hastighet - upp till 125 Mbit/s - när du levererar stora filer som MP3, digitala foton och video via nätverket snabbt och effektivt. Med MAXg skyddas också nätverk med en lång rad säkerhetsfunktioner, inklusive WPA (Wi-Fi Protected Access), WPA2/802.11i med mera.

I syfte att säkerställa en smidig installation utvecklade USRobotics installationsguiden som vägleder dig genom installationen av varjeMAXg PC Card, PCI Adapter, USB Adapter eller router. Installationsguiden innehåller dessutom en lättförståelig vägledning om hur du konfigurerar säkerheten i det trådlösa nätverket. Det har aldrig varit enklare att dela Internet-åtkomst trådlöst eller trådburet på ett säkert sätt.

Fysiska funktioner

Symbol LED-lampa State Tillstånd
1 Ström Av Ingen trådlös anslutning:
  • Drivrutinen för trådlös anslutning är inte installerad
  • Radion är avaktiverad
Enheten är strömansluten
2 Wireless (trådlöst) Av Inga data skickas eller tas emot.
Data skickas och tas emot.

Systemkrav

R46.173.00
rev 1.0 11/07