Wireless MAXg Router veya MAXg Access Point ile MAXg (125 Mbps) bağlantısı kuramıyorum.

Olası Çözüm:

Wireless MAXg Router veya Wireless MAXg Access Point'in Acceleration (Hızlandırma) seçeneği için MAXg öğesinin etkinleştirildiğinden emin olun. Bu seçeneği ayarlamak için yönelticinin veya erişim noktasının konfigürasyon sayfalarında oturum açın, Wireless (Kablosuz) sekmesini tıklatın ve Acceleration (Hızlandırma) seçeneğini manuel olarak MAXg'ye ayarlayın.

Olası Çözüm:

Düşük bağlantı kalitesi ya da kapsama aralığı kurşun bazlı boya ya da beton duvarlar gibi ortama bağlı parazitlerden kaynaklanabilir. Bağlantı kalitesini artırmak için Wireless MAXg Router veya Access Point'in antenini hareket ettirmeyi veya kablosuz istemcilerin pozisyonlarını değiştirmeyi deneyin.

Olası Çözüm:

2.4 Ghz telefonlar ve mikrodalga fırınlar gibi bazı elektronik aygıtlar kablosuz sinyalde parazit yaratabilir ve kablosuz kapsama alanını ve bağlantı kalitesini etkileyebilir. Farklı bir kanalda kablosuz bağlantı kurmayı deneyin.

Olası Çözüm:

Wireless MAXg Router veya Access Point'e bağlı olanlar arasında herhangi bir kablosuz istemci MAXg özelliğini desteklemiyorsa, yönlendirici veya erişim noktası normal 54g moduna geçecek ve MAXg hızlandırma özelliğini kullanmayacaktır.

Sorun giderme sayfasına dön