De is compatibel met de USB-poorten van standaard Windows-laptops en -computers. Dankzij de geïntegreerde beveiliging, waaronder WiFi Protected Access 2 en Wired Equivalent Privacy, bent u verzekerd van veilige, op normen gebaseerde toegang tot uw draadloze netwerk. Na de installatie kan de draadloze USB-adapter communiceren met andere draadloze netwerkproducten voor thuis en op kantoor.

Verder heeft USRobotics een zeer gebruiksvriendelijke installatiewizard ontwikkeld die u helpt 54g pc-kaarten, PCI-adapters, USB-adapters en routers probleemloos te installeren. Bovendien verstrekt de wizard duidelijke informatie over het instellen van de beveiliging van uw draadloze netwerk. Het delen van internettoegang via een draadloos of bekabeld netwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Producteigenschappen

1 USB-aansluiting Voor aansluiting op een beschikbare USB-poort
2 Lampje voor draadloze verbindingen Knippert als de adapter gegevens verzendt of ontvangt

Systeemvereisten

R46.1897.00
rev 1.0 09/07