Over de 802.11g Wireless Gaming Adapter en Ethernet Bridge >

Installatie

Naar de web-interface en site survey

Wat is draadloos netwerken?

Configuratie web-interface en beveiliging

Problemen oplossen en Ondersteuning

Reglementaire informatie

Beperkte garantie van USRobotics Corporation

Gebruikersgids 802.11g Wireless Gaming Adapter en Ethernet Bridge

Hartelijk dank voor het aanschaffen van de USRobotics 802.11g Wireless Gaming Adapter en Ethernet Bridge (model 5430). U kunt uw 5430 gebruiken voor on line-gaming via het internet zodat u tegen iedereen overal ter wereld kunt spelen. U kunt de 5430 ook gebruiken als Ethernet bridge om verbinding te maken tussen een wireless router en Ethernet-apparaten zoals computers, netwerkprinters of digitale video recorders. Of gebruik uw 5430 om tegen iemand in hetzelfde huis of gebouw te spelen. U moet dan wel allebei een game-console van hetzelfde merk gebruiken (Xbox tegen Xbox, Playstation tegen Playstation of een andere game-console).

LED-informatie

Voedingslampje

Uit = Geen stroom

Aan = Stroom

Draadloze LED

Uit = Geen verbinding

Aan = Verbinding gemaakt (draadloos)

Knipperend = Data-activiteit (draadloos)

Ethernet-LED

Uit = Geen verbinding

Aan = Verbinding gemaakt (Ethernet)

Knipperend = Data-activiteit (Ethernet)

Informatie achterpaneel

Voorwerp
Omschrijving
Antenne-aansluiting De antenne aansluiten
Reset Wijzigingen aan de configuratie van de 5430. Zie Terugzetten op standaardinstellingen voor specifieke reset-opties
Ethernet Ethernet-poort voor gebruik met Ethernet-kabel
12VDC Aansluiting voor voedingsadapters

USRobotics USRobotics USRobotics