Om 802.11g Wireless Gaming Adapter and Ethernet Bridge >

Installation

Få åtkomst till det webbaserade användargränssnittet och platsöversikten

Vad är trådlöst nätverk?

Det webbaserade användargränssnittet och säkerhetskonfiguration

Felsökning och support

Bestämmelser

USRobotics Corporation, begränsad garanti

Användarhandbok för 802.11g Wireless Gaming Adapter and Ethernet Bridge

Tack för att du valde USRobotics 802.11g Wireless Gaming Adapter and Ethernet Bridge (modell 5430). Du kan använda 5430 om du vill spela över Internet så att du kan spela med vem du vill i världen. Du kan också använda 5430 som Ethernet-brygga för att koppla ihop en Ethernet-enhet, till exempel en dator, en nätverksskrivare eller en digital videobandspelare (DVR) till en trådlös router. Slutligen kan din 5430 också användas till att spela med en vän i samma hus eller byggnad förutsatt att ni båda har en spelkonsol av samma typ (Xbox-till-Xbox, Playstation-till-Playstation) eller någon annan spelkonsol.

Indikatorinformation

Strömindikator

Av = Ingen ström

Fast = Ström PÅ

Indikator för trådlöst nätverk

Av = Ingen fysisk anslutning

Fast = Fysisk anslutning upprättad (trådlöst)

Blinkande = Data-aktivitet (trådlöst)

Ethernetindikator

Av = Ingen fysisk anslutning

Fast = Fysisk anslutning upprättad (Ethernet)

Blinkande = Data-aktivitet (Ethernet)

Information för baksidan

Objekt
Beskrivning
Antennkontakt Anslut antennen
Återställ Ändrar 5430-konfigurationen. Läs Återställa standardinställningarna om du vill veta mer om specifika återställningsalternativ
Ethernet Ethernet-port som används till en Ethernet-kabel
12 V DC Inkontakt för AC-strömadaptrar

USRobotics USRobotics USRobotics