Wireless MAXg Bridge får ingen ström.

Installationen startade inte när jag satte in installationsskivan.

Wireless MAXg verktyg för enhetsidentifiering hittar inte den brygga som jag vill ansluta till.

Jag kan inte kommunicera med Wireless MAXg Bridge.

Jag kan inte skapa en trådlös anslutning från Wireless MAXg Bridge till min trådlösa router eller åtkomstpunkt.

Min Wireless MAXg Bridge visas inte när jag söker efter den med ett trådlöst nätverkskort.

Det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Bridge svarar inte men jag kan trots det ansluta till Internet.

Den trådlösa länkkvaliteten är dålig.

Jag måste återställa fabriksinställningarna för Wireless MAXg Bridge.