Διαχείριση της συσκευής

Στο περιβάλλον χρήσης Ιστού, κάντε κλικ στην καρτέλα Device (Συσκευή). Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να εκτελέσετε διαχειριστικές λειτουργίες για το Range Extender.

Επανεκκινήστε το Range Extender

Εάν το Wireless MAXg Range Extender δεν λειτουργεί κανονικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Reboot (Επανεκκίνηση), για να το επανεκκινήσετε.

Αναβάθμιση του Range Extender

Όταν αναπτυχθούν νέες ή βελτιωμένες δυνατότητες, δημιουργούνται νέες εκδόσεις υλικολογισμικού. Εάν θέλετε να ελέγξετε εάν υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις του υλικολογισμικού του Wireless MAXg Range Extender, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο και κάντε κλικ στο Check for Update (Έλεγχος για ενημερωμένες εκδόσεις). Το Wireless MAXg Range Extender θα συνδεθεί στην ιστοσελίδα της USRobotics και θα αναζητήσει αυτόματα τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις.

Εάν υπάρχει νέα έκδοση, θα εμφανιστεί η τρέχουσα έκδοση του υλικολογισμικού σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αναβαθμίσετε το Range Extender:

  1. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να μεταφορτώσετε το αρχείο του νέου υλικολογισμικού και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
  2. Κάντε κλικ στο Continue (Συνέχεια) για να επιστρέψετε στη σελίδα Device και να συνεχίσετε τη διαδικασία αναβάθμισης.
  3. Κάντε κλικ στο Browse (Αναζήτηση) για να εντοπίσετε και να επιλέξετε το αρχείο υλικολογισμικού του οποίου μόλις κάνατε λήψη.
  4. Αφού το επιλέξετε, κάντε κλικ στο Upgrade (Αναβάθμιση) για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης.
  5. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το Range Extender θα πρέπει να επανεκκινηθεί. Μετά από περίπου 15 δευτερόλεπτα, θα σας ζητηθεί να κάνετε κλικ στην επιλογή Continue (Συνέχεια).

Θα πρέπει τότε να δείτε τη νέα έκδοση υλικολογισμικού να αναγράφεται στην περιοχή αυτή ή στη σελίδα Status (Κατάσταση), στην ενότητα Device (Συσκευή). Εάν δεν τη δείτε, επαναλάβετε τη διαδικασία αναβάθμισης.

Ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να μπείτε στην περιοχή αυτή και να κάνετε κλικ στο Back Up (Αντίγραφο ασφαλείας). Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο με τις τρέχουσες ρυθμίσεις του Wireless MAXg Range Extender. Αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο εάν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στις διάφορες ρυθμίσεις του Range Extender, καθώς και εάν θέλετε να κρατήσετε ένα ασφαλές σετ ρυθμίσεων, στο οποίο να ανατρέξετε εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα. Φροντίστε να τοποθετήσετε το αρχείο ρυθμίσεων σε κάποιο σημείο που θα το θυμάστε, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να το εντοπίσετε στο μέλλον. Φροντίστε να μην τροποποιήσετε το αρχείο σε καμία περίπτωση.

Σημείωση για τους χρήστες του Internet Explorer: Ο IE 5.5 δεν υποστηρίζει τα αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων. Για να αξιοποιήσετε τη λειτουργία αυτή, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον IE 6.0.

Επαναφορά ρυθμίσεων

Εάν οι ρυθμίσεις επανέλθουν στις εργοστασιακές ή αλλάξουν και το Range Extender δεν λειτουργεί κανονικά, μπορείτε να έλθετε σε αυτό το σημείο και να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις από το αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργήσατε. Κάντε κλικ στο Browse (Αναζήτηση) για να εντοπίσετε το αρχείο του αντιγράφου ασφαλείας ρυθμίσεων που δημιουργήσατε. Αφού το εντοπίσετε, κάντε κλικ στο Restore (Επαναφορά) και οι ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί στο αρχείο αυτό θα εφαρμοστούν στο Range Extender. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας, και το Range Extender δεν λειτουργεί κανονικά, πιθανόν να χρειαστεί να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Εργοστασιακές ρυθμίσεις

Εάν ποτέ θελήσετε να διαγράψετε όλες τις προσωπικές σας ρυθμίσεις στο Range Extender ή πρόκειται να συνδέσετε το Range Extender σε ένα άλλο δίκτυο, όπου και θα το επαναδιαμορφώσετε, χρησιμοποιώντας τον Οδηγό εγκατάστασης, ελάτε σε αυτό το σημείο και κάντε κλικ στην επιλογή Reload για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Όλες οι τρέχουσες ρυθμίσεις θα χαθούν. Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, εάν έχουν γίνει αλλαγές στις ρυθμίσεις και το Range Extender έχει πάψει να λειτουργεί κανονικά.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις εάν κρατήσετε πατημένο το κουμπί RESET (Επαναφορά) του Wireless MAXg Range Extender για πέντε με δέκα δευτερόλεπτα. Εάν επαναφέρετε τις εργοστασιακές προεπιλογές, θα χάσετε όλες τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε επαναφορά εάν δεν μπορείτε να προσπελάσετε το περιβάλλον χρήσης Ιστού ή εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης.