Wireless MAXg Range Extender (USR5441)

Η τεχνολογία MAXg παρέχει τη μέγιστη εμβέλεια 802,11g του κλάδου, αποδίδοντας έτσι άριστη ασύρματη σύνδεση των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, καθώς και των άλλων ασύρματων συσκευών. Η τεχνολογία MAXg αποδίδει επίσης τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, έως 125 Mbps, και επιτρέπει τη γρήγορη και αποδοτική μεταφορά μεγάλων αρχείων (mp3, ψηφιακές φωτογραφίες, ψηφιακά βίντεο), διαμέσου του δικτύου σας. Και με το MAXg, το δίκτυο σας προστατεύεται με μια σειρά δυνατοτήτων υψηλής προστασίας όπως Wi-Fi Protected Access (WPA - προστατευμένη προσπέλαση Wi-Fi), έλεγχο ταυτότητας διευθύνσεων MAC και άλλες.

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Όψεις του προϊόντος

Πρόσοψη

Λυχνία LED ρεύματος: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα, όταν η μονάδα λειτουργεί. Αυτή η λυχνία αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα κατά την επανεκκίνηση ή την επαναφορά.

Λυχνία LED ασύρματης σύνδεσης:

Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν είναι ενεργοποιημένη ασύρματη σύνδεση και αναβοσβήνει κατά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Αυτή η λυχνία δεν ανάβει όταν η ασύρματη σύνδεση είναι απενεργοποιημένη.

Λυχνία LED Ethernet: Αυτή η λυχνία LED ανάβει με πράσινο χρώμα όταν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Αυτή η λυχνία αναβοσβήνει όταν υπάρχει δραστηριότητα LAN.


Πίσω όψη

Θύρα κεραίας: Σε αυτή τη θύρα συνδέεται η παρεχόμενη κεραία.
Τοπικό δίκτυο LAN: Η θύρα LAN RJ-45 χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του Wireless MAXg Range Extender με έναν ασύρματο δρομολογητή ή με ένα σημείο πρόσβασης με δυνατότητες δρομολόγησης.
Κουμπί RESET: Για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε έναν συνδετήρα για να πιέσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί RESET επί πέντε έως δέκα δευτερόλεπτα. Εάν επαναφέρετε τις εργοστασιακά προκαθορισμένες ρυθμίσεις, το Wireless MAXg Range Extender θα χάσει όλες τις προηγούμενες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις που κάνατε. Εάν το κουμπί RESET πατηθεί επί διάστημα μικρότερο από πέντε δευτερόλεπτα, ο Wireless MAXg Range Extender θα επανεκκινηθεί.
5VDC: Αυτή η θύρα σύνδεσης προορίζεται για το καλώδιο τροφοδοσίας του Wireless MAXg Range Extender.

R46.1055.00
αναθ. 3 06/05