Wireless MAXg Range Extender ile iletişim kuramıyorum.

Olası Çözüm:

Her bir kablosuz PC kartı, PCI adaptörü veya USB adaptörünün Infrastructure (Altyapı) moduna ayarlandığından emin olun. Wireless MAXg Range Extender ile aynı Ağ adı (SSID) ve Güvenlik bilgisini kullandığınızdan emin olun. Bu ayarları nasıl değiştireceğinizi öğrenmek için kablosuz PC kartınızın, PCI adaptörünüzün ya da USB adaptörünüzün belgelerine başvurun.

Olası Çözüm:

Wireless MAXg Range Extender yanıt vermiyor olabilir. Range Extender'ı yeniden başlatmak için güç kaynağının bağlantısını kesin ve sonra tekrar bağlayın.

Olası Çözüm:

Wireless MAXg Range Extender, ağınız için geçerli bir IP adresi almamış olabilir. IP adresi Dinamik olarak ayarlanmışsa, Range Extender'ın DHCP özelliği etkinleştirilmiş bir ağ aygıtına bağlandığından emin olun. DHCP özelliği etkinleştirilmiş bir ağ aygıtına bağlanmamışsa, Range Extender bir IP adresi almayacak ve siz buna bağlanamayacaksınız. Eğer bir statik IP adresi kullanıyorsanız, statik IP adresinin bilgisayarınızın IP adresi ile aynı alt ağda olduğundan emin olun. IP adresini değiştirmek hakkında daha fazla bilgi için, Kullanım Kılavuzundaki Internet Kullanıcı Arayüzünde yer alan LAN bölümüne başvurun.

Olası Çözüm:

Wireless MAXg Range Extender yanıt vermiyor olabilir. Range Extender'ı tekrar çalıştırmak için varsayılan fabrika ayarlarını geri yüklemeyi deneyin. Fabrika varsayılan ayarlarını geri yüklerseniz Range Extender içindeki tüm özel ayarlar silinecektir. RESET butonuna basın ve beş ile on saniye arasında basılı tutun. Özel herhangi bir ayar yaptıysanız, bu değişiklikleri tekrar yapmanız ya da eğer bir yedek dosyası yarattıysanız bu ayarları geri yüklemeniz gerekir.

Sorun giderme sayfasına dön