De Wireless MAXg Range Extender ontvangt geen stroom.

De installatieprocedure wordt niet gestart als ik de installatie-cd in het cd-rom-station plaats.

Het Wireless MAXg detectieprogramma kan de Range Extender waarmee ik verbinding wil maken niet vinden.

Ik kan niet communiceren met de Wireless MAXg Range Extender.

Ik kan geen draadloze verbinding opzetten van de Wireless MAXg Range Extender naar mijn draadloze router of access point.

Mijn Wireless MAXg Range Extender wordt niet vermeld als ik ernaar zoek met een draadloze adapter.

Nadat ik de instellingen heb gewijzigd, kan mijn computer geen draadloze verbinding tot stand brengen met de Wireless MAXg Range Extender.

De webinterface van de Wireless MAXg Range Extender reageert niet, maar ik kan wel toegang krijgen tot het internet.

De kwaliteit van de draadloze verbinding is slecht.

Ik wil de fabrieksinstellingen van de Wireless MAXg Range Extender herstellen.