Om 802.11g Wireless Turbo PC Card, PCI Adapter och Access Point >

Nätverkskonfiguration och planering

Installation och konfiguration av kortet för Windows 98 SE/2000/Me/XP

802.11g Wireless Turbo Configuration Utilities

Felsökning och support

Ordlista

Produktspecifikationer för 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter

Produktspecifikationer för 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point

USRobotics Corporation, begränsad garanti

Bestämmelser

Användarhandbok för 802.11g Wireless Turbo PC Card, PCI Adapter och Access Point

Om 802.11g Wireless Turbo PC Card, PCI Adapter och Access Point

802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter är kompatibla med PC-kortplatser av typ II och III eller PCI-platser på alla bärbara och stationära datorer. 802.11g Wireless Turbo PC Card, PCI Adapter eller Access Point är en Plug and Play-enhet och identifieras automatiskt i Windows 98SE, 2000, Me och XP så att installationen utförs. När installationen är klar kan 802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter användas för kommunikation med andra nätverksprodukter från USRobotics.

Med 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point kan du ansluta till ett trådbaserat nätverk och till en eller flera datorer som är utrustade med ett 802.11g Wireless Turbo PC Card eller PCI Adapter. 802.11g Wireless Turbo PC Card, PCI Adapter och Access Point är även bakåtkompatibla med alla trådlösa produkter av typen 802.11b 11Mbps. 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point ansluts till Ethernet-ryggraden med ett kontaktdon av typen RJ-45. Med en 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point får du trådlös dataåtkomst till flera stationära eller bärbara datorer inom räckvidden.

FUNKTIONER

802.11g Wireless Turbo PC Card och PCI Adapter (med löstagbar antenn)

• USRobotics 802.11g Wireless Turbo 802.11g DSSS-kompatibel med höga data 54/22/11/5,5/2/1 Mbps
  • Räckvidd på upp till 2 400 meter i öppen miljö ger ökad rörlighet
  • Sömlös anslutning till fasta Ethernet- och PC-nätverk möjliggör snabb och problemfri integrering med befintliga nätverk
  • DSSS-teknik (Direct Sequence Spread Spectrum) innebär säker och störningsfri trådlös anslutning
  • Besväret och kostnaderna med kablar elimineras
  • Funktioner för ett stort antal nätverkstyper och nätverksoperativsystem
  • Enkel Plug and Play-installation
  • Rundstrålande antenn medföljer

802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point

• USRobotics 802.11g Wireless Turbo 802.11g DSSS-kompatibel med höga data 54/22/11/5,5/2/1 Mbps
  • 64-, 128- eller 256-bitars (valfritt) WEP-nyckel (Wired Equivalent Privacy) för säkerhetskryptering av trådlösa data
  • Full support för 802.11g öppen och delad nyckelautentisering
  • AP-administration via vanliga webbläsare
  • Strövningsmöjligheter
  • Filtrering av MAC-adresser
  • Transparenta anslutningar till kabelanslutna Ethernet 802.3 10/100 BaseTX- och datornätverk utökar befintliga nätverk på ett snabbt och enkelt sätt
  • Tilldelning av dynamisk IP-adress via DHCP eller statisk IP-adress via anpassningstillbehöret
  • Uppgraderingar av AP fabriksprogramvara tillgängliga via TFTP

LEDs (Indikatorer) i 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point

PWR LED (PWR-lysdiod): PWR LED lyser med ett fast sken när systemet fungerar på rätt sätt och blinkar under självtestet som utförs vid start.
TX/RX LED (Nätverksanslutning): TX/RX LED lyser orange när det trådlösa systemet är klart och blinkar när överföring pågår.
Lampan WARN (Varning): Lampan blinkar långsamt med ett grönt sken när en obehörig användare försöker använda 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point och snabbt under pågående hämtning av Firmware (Fabriksprogramvara).

ver.7 12/03

USRobotics USRobotics USRobotics USRobotics