Het U.S. Robotics Wireless MAXg Access Point is dé totaaloplossing op het gebied van draadloze verbindingen voor thuisgebruikers en het MKB. MAXg-technologie biedt het grootste 802.11g-bereik in de branche, met optimale draadloze verbindingen naar uw pc's, laptops en andere draadloze apparaten. MAXg biedt ook de hoogste snelheid, maximaal 125 Mbps, zodat grote bestanden zoals MP3's, digitale foto's en digitale video snel en efficiënt over het netwerk worden verzonden. En met MAXg wordt uw netwerk bovendien beveiligd met een bijzonder uitgebreide beveiligingssuite, die bestaat uit een Stateful Packet Inspection-firewall om het netwerk te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, Wi-Fi Protected Access (WPA en WPA2), WPA2/802.11i, TKIP- en AES-codering, MAC-adresverificatie enzovoort.

Dit hebt u nodig om te beginnen

Productaanzichten

Vooraanzicht

Voedingslampje: dit lampje brandt als het apparaat actief is. Het lampje knippert als de router opnieuw wordt opgestart of ingesteld.

Lampje voor draadloze verbinding: dit lampje brandt als de draadloze functionaliteit is ingeschakeld en knippert als er draadloze activiteit is. Dit lampje brandt niet als de draadloze functionaliteit is uitgeschakeld.

Ethernet-lampje: dit lampje is groen als er een apparaat is aangesloten. Het lampje knippert als er activiteit is op het LAN-netwerk.

Achteraanzicht

Antennepoort: de meegeleverde antenne wordt aangesloten op deze poort.

LAN: de RJ-45 LAN-poort wordt gebruikt om het Wireless MAXg Access Point te verbinden met een netwerkapparaat met routing-mogelijkheden.

RESET-knop: als u de fabrieksinstellingen wilt herstellen, houdt u de RESET-knop vijf tot tien seconden ingedrukt met behulp van een paperclip. Als u de RESET-knop korter dan vijf seconden ingedrukt houdt, wordt het Wireless MAXg Access Point opnieuw opgestart. Indien u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan uw aangepaste instellingen voor het Wireless MAXg Access Point verloren.

5VDC: op deze poort dient u de stroomtoevoer naar het Wireless MAXg Access Point aan te sluiten.

R46.11.85.00
rev. 1 01/06