Bevezetés

A U.S. Robotics Wireless MAXg Access Point a megoldás az Ön otthoni és kisvállalati vezeték nélküli kapcsolati igényeire. A MAXg technológia az iparban a legjobb, 802.11g hatótávolságot nyújtja, optimális vezeték nélküli kapcsolatot kínálva asztali számítógéphez, laptophoz és egyéb vezeték nélküli eszközökhöz. A MAXg biztosítja a legnagyobb sebességet is – akár 125 Mbps-ig –, amelynek segítségével a hálózaton gyorsan és hatékonyan vihetők át nagyméretű fájlok, például MP3-, digitális fotó- és digitális videofájlok. A MAXg biztonsági funkciói (beleértve többek között a hálózatot a behatolás ellen védő Stateful Packet Inspection tűzfalat, a Wi-Fi Protected Access (WPA és WPA2) protokollt, a WPA2/802.11i, TKIP- és AES-titkosítást és a MAC-cím hitelesítését) maximális biztonságot nyújtanak hálózata számára.

Szükséges rendszerelemek

A termék nézetei

Elölnézet


Tápfeszültség LED: Akkor világít, ha a készülék működik. Ez a LED újraindítás vagy alaphelyzetbe állítás közben zölden villog.


Vezeték nélküli LED: Akkor világít, ha a vezeték nélküli funkció be van kapcsolva, és akkor villog, ha vezeték nélküli tevékenység folyik. A LED nem világít, ha a vezeték nélküli funkció ki van kapcsolva.


Ethernet LED: Zölden világít, ha az eszköz csatlakoztatva van. WAN-tevékenység esetén villog.



Hátulnézet

Antennaport: A mellékelt antenna csatlakoztatási helye.

LAN: Az RJ-45 LAN port szolgál a Wireless MAXg Access Point útválasztói funkciókra alkalmas hálózati eszközhöz való csatlakoztatására.

RESET gomb: A gyári alapértékek visszaállításához iratkapocs segítségével nyomja be, és öt-tíz másodpercig tartsa benyomva a RESET gombot. Ha a RESET gombot öt másodpercnél rövidebb ideig tartja nyomva, a Wireless MAXg Access Point újraindul. Ha a gyári értékeket visszaállítja, a Wireless MAXg Access Point minden egyéni beállítása elvész.

5VDC: Ez az aljzat a Wireless MAXg Access Point tápegységének csatlakoztatására szolgál.

R46.11.91.00
06/01 1. változat