Jag kan inte kommunicera med Wireless MAXg Access Point.

Wireless MAXg Access Point Detection Utility (verktyg för enhetsidentifiering) kan inte hitta rätt åtkomstpunkt.

Det går inte att ansluta till det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Access Point.

Det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Access Point svarar inte men jag kan ändå ansluta till Internet.

Jag kan inte längre ansluta till Internet.

Jag kan inte skapa en trådlös anslutning till Wireless MAXg Access Point.

Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till Wireless MAXg Access Point efter att jag har ändrat inställningarna.

Den trådlösa länkkvaliteten är dålig.

Min Wireless MAXg Access Point visas inte när jag söker efter den med ett trådlöst nätverkskort.

Wireless MAXg Access Point får ingen ström.

Jag har uppgraderat fabriksprogramvaran och nu svarar inte Wireless MAXg Access Point.

Jag använder ett annat operativsystem än Windows och behöver konfigurera Wireless MAXg Access Point.

Felsöka pingoperation

Min trådlösa enkelsändningsanslutning går väldigt långsamt när en annan klient använder åtkomstpunkten till en multisändningsström, till exempel videokonferenser eller webbradio.