Dankzij het USRobotics Wireless Ndx Access Point verandert uw bekabelde netwerk in een krachtig en veilig draadloos netwerk. Het access point beschikt over de exclusieve draadloze Ndx-technologie van USRobotics, haalt snelheden tot 270 Mbps* en heeft een bereik dat 5 keer zo groot is als dat van standaard 802.11g. Kortom, dit access point is ontworpen om thuis of in het kleinbedrijf voor volledig bereik te zorgen en optimale prestaties te leveren. Het nieuwe SecureEasySetup™ zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie en beveiliging. De complete suite beveiligingsmogelijkheden zorgt ervoor dat u vol vertrouwen van uw kwalitatief hoogstaande draadloze breedbandnetwerk gebruik kunt maken.

Systeemvereisten

Productaanzichten

Voorzijde

Symbool Naam Status Situatie
Voeding Uit Ontvangt geen stroom.
Aan Ontvangt stroom.
WLAN
(draadloos netwerk)
Uit Draadloze verbinding is uitgeschakeld.
Aan Draadloze verbinding is ingeschakeld.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
SecureEasySetup Uit De SecureEasySetup-modus op het access point is niet gereed.
Aan De SecureEasySetup-modus is gereed.
Knippert Er wordt met SecureEasySetup-apparaten gecommuniceerd.
LAN Uit Geen LAN-verbinding.
Aan LAN-verbinding tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.

Achterzijde

Item Functie
Voor aansluiting van een antenne op het access point.
LAN Voor aansluiting van het access point op een netwerkapparaat.
Reset

Hiermee kunt u het access point opnieuw opstarten of de fabrieksinstellingen van het access point herstellen.

• Houd de Reset-knop 1 seconde ingedrukt om het access point opnieuw op te starten zonder de huidige instellingen te wijzigen.

• Houd de Reset-knop 7 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen van het access point te herstellen.

15VDC Voor aansluiting van de netvoedingsadapter op het access point.

SecureEasySetup-knop

Activeert SecureEasySetup op het access point.

• Houd de SecureEasySetup-knop 1 seconde ingedrukt als u SecureEasySetup op het access point wilt inschakelen.

• Houd de SecureEasySetup-knop 7 seconden ingedrukt als u de fabrieksinstellingen voor de draadloze beveiliging (geen beveiliging ingeschakeld) wilt herstellen.

* De feitelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van het besturingssysteem en de afstand tussen de op het netwerk aangesloten apparaten.

R46.1325.00
rev 0.6 03/07