To USRobotics είναι η ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες ασύρματης επικοινωνίας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η τεχνολογία MAXg παρέχει τη μέγιστη εμβέλεια 802.11g του κλάδου, αποδίδοντας έτσι άριστη ασύρματη σύνδεση των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, καθώς και των άλλων ασύρματων συσκευών. Η τεχνολογία MAXg παρέχει επίσης τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, έως 125 Mbps, και επιτρέπει τη γρήγορη και αποδοτική μεταφορά μεγάλων αρχείων (mp3, ψηφιακές φωτογραφίες, ψηφιακά βίντεο) διαμέσου του δικτύου σας. Επιπλέον, με την τεχνολογία MAXg, το δίκτυό σας προστατεύεται χάρη σε μια σειρά δυνατοτήτων μέγιστης ασφάλειας, στις οποίες συγκαταλέγονται οι Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), τείχος προστασίας Stateful Packet Inspection για προστασία από εισβολές στο δίκτυο, Wi-Fi Protected Access (WPA και WPA2), WPA2/802.11i, κρυπτογράφηση TKIP και AES, έλεγχος διευθύνσεων MAC και πολλές άλλες.

Απαιτήσεις συστήματος

Όψεις του προϊόντος

Πρόσοψη

Σύμβολο Όνομα State (Kατάσταση) Kατάσταση
Power Σβηστή Δεν γίνεται τροφοδοσία ρεύματος.
Σταθερή Γίνεται τροφοδοσία ρεύματος.
WLAN
(Ασύρματο δίκτυο)
Σβηστή Η ασύρματη σύνδεση είναι απενεργοποιημένη.
Σταθερή Η ασύρματη σύνδεση είναι ενεργοποιημένη.
Αναβοσβήνει Γίνεται αποστολή και λήψη δεδομένων.
LAN Σβηστή Δεν υπάρχει σύνδεση LAΝ.
Σταθερή Επιτεύχθηκε σύνδεση LAΝ.
Αναβοσβήνει Γίνεται αποστολή και λήψη δεδομένων.

Πίσω

Στοιχείο Λειτουργία
Συνδέει μια κεραία στο σημείο πρόσβασης.
LAN Συνδέει το σημείο πρόσβασης στη συσκευή δικτύου.
Reset

Επανεκκινεί το σημείο πρόσβασής σας ή αποκαθιστά το σημείο πρόσβασής σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις.

  • Για να κάνετε επανεκκίνηση του σημείου πρόσβασής σας χωρίς να αλλάξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset (Επαναφορά) για 1 δευτερόλεπτο.

  • Για να επαναφέρετε το σημείο πρόσβασής σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές του ρυθμίσεις, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset (Επαναφορά) για 10 δευτερόλεπτα.

9VDC Συνδέει το τροφοδοτικό με το σημείο πρόσβασής σας.

 

R46.1967.00
rev 0.7 08/07