Yapılandırma sayfalarına erişim sağlayamıyorum.

  1. İnternet tarayıcısında erişim noktası IP adresini doğru girdiğinizden emin olun. IP adresini görmek için bkz. Yapılandırma Sayfalarında Oturum Açma.

  2. İnternet tarayıcınızı yapılandırarak HTTP Proksi özelliğini devre dışı bırakın.

  3. Eğer yapılandırma sayfalarına kablosuz olarak erişim sağlamaya çalışıyorsanız, aşağıdaki şekilde kablolu bağlantı kullanarak ulaşmaya çalışın:

    1. Erişim noktası ile aynı ağ cihazına Ethernet kablosu ile bağlı bir bilgisayarı kullanarak İnternet tarayıcısı başlatın.

    2. Erişim noktası IP adresini girin ve ENTER tuşuna basın.

      • Eğer yapılandırma sayfalarına kablolu bağlantı ile erişim sağlayabilirseniz, kablosuz bağlantı ile ilgili bir sorun yaşanmaktadır. Bkz. temel sorun giderme prosedürü.

      • Eğer kablolu bağlantı ile yapılandırma sayfalarına erişim sağlayamıyorsanız, güç kaynağını kesip tekrar bağlayarak erişim noktasını yeniden başlatın.

        Erişim noktasını yeniden başlattıktan sonra yapılandırma sayfalarına hala erişim sağlayamıyorsanız, erişim noktası varsayılan fabrika ayarlarını geri yükleyin ve cihazı tekrar çalıştırın.

        Not: Fabrika varsayılan ayarlarını geri yüklerseniz erişim noktası içindeki tüm özel ayarlar silinecektir.

        Varsayılan fabrika ayarlarını geri yüklemek için, ataç gibi küçük bir nesne ile cihazının arkasındaki resetleme düğmesine bastırın ve 10 saniye basılı tutun.

        Erişim noktasını varsayılan fabrika ayarlarına resetledikten sonra temel ayarları tekrar yapılandırın veya, daha önceden ayarların yedeğini aldıysanız, yedekleme dosyasını kullanarak ayarları geri yükleyin.

Sorun giderme sayfasına dön