Setup Wizard (installationsguiden) kunde inte upptäcka min Internet-anslutning.

Jag kan inte ansluta till Internet längre.

Jag kan inte upprätta MAXg-anslutningar (125 Mbit/s) till Wireless MAXg Router.

Jag vet inte om IP-adressen jag fått av Internet-leverantören är statisk eller dynamisk.

Jag kan inte skriva ut på en nätverksskrivare som är ansluten till min Wireless MAXg Router i Windows Me eller 98SE

Jag kan inte skriva ut på en nätverksskrivare som är ansluten till min Wireless MAXg Router i Windows XP eller 2000

Jag kan inte skriva ut på en nätverksskrivare som är ansluten till min Wireless MAXg Router i Mac OS9 eller tidigare

Det går inte att ansluta till det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Router.

Det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Router svarar inte men jag kan trots det ansluta till Internet.

Min Wireless MAXg Router svarar inte när jag uppgraderat fabriksprogramvaran.

Jag kan inte skapa en trådlös anslutning till Wireless MAXg Router.

Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till Wireless MAXg Router när jag har ändrat inställningarna.

Min Wireless MAXg Router visas inte i listan när jag söker efter den trådlöst.

Jag kommer ut på Internet genom Wireless MAXg Router men kan inte använda vissa särskilda tillämpningar.

När jag har aktiverat VPN kan jag inte ansluta till lokala datorer på mitt nätverk och dela filer eller utskriftsfunktioner.

Länkkvaliteten är dålig.

Jag har av misstag spärrat alla trådlösa klienter från åtkomst till Wireless MAXg Router.

Felsöka pingoperation

Dokument som skrivs ut med skrivarservern i Wireless MAXg Router påbörjas inte omedelbart. Det tar ibland en minut eller mer innan utskriften påbörjas.

Mitt trådlösa kort stöder inte WPA. Kan jag fortfarande säkra mitt nätverk?

Min skanner fungerar inte.