İnternet Kullanıcı Arayüzü

Wireless MAXg Router ayarlarını değiştirmek için İnternet Kullanıcı Arayüzü kullanılabilir. Kullanıcı Kılavuzunun bu bölümünde WAN bağlantınızın ayarlanması, güvenlik seçeneklerinin ayarlanması, yönetim araçlarının değiştirilmesi ve benzeri farklı konfigürasyon seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Oturum açın

Bir İnternet tarayıcısı açın ve Wireless MAXg Router'ın IP adresini girin. Wireless MAXg Router'ın varsayılan IP adresi aşağıda verilmiştir:

192.168.2.1

Not: Wireless MAXg Router'ın adresini değiştirdiyseniz, varsayılan değer yerine bu değeri girin.

İlk kurulum sırasında İnternet Kullanıcı Arayüzüne ilk kez bağlandığınızda oturum açmanız istenmeyecektir. Kurulum Sihirbazı prosedürü sırasında yönelticiye oturum açmak için kullanıcı adı ve parola yaratmanız istenecektir. Bir kullanıcı adı ve parola yaratırsanız, Wireless MAXg Router'a bağlanmak istediğinizde bu kullanıcı adı ve şifreyi kullanmanız gerekir. Kullanıcı adı ve parola büyük-küçük harf duyarlıdır.

Wireless MAXg Router'ın İnternet Kullanıcı Arayüzünde sekiz ana sayfa bulunmaktadır: Status (Durum), Log (Günlük), Internet (İnternet), Security (Güvenlik), Firewall (Güvenlik Ağı), Wireless (Kablosuz), LAN ve Device (Aygıt). Bu sayfaların her birinin bu Kullanıcı Kılavuzunda ayrıntılı ayarları ve özellikleri tanımlayan bir bölümü vardır. Yardımı dokunabilecek bilgiler ve yapılandırma talimatları için bu bölümlere başvurun.