De U.S. Robotics Wireless MAXg Router is de oplossing op het gebied van draadloze verbindingen voor thuisgebruikers en het MKB. MAXg-technologie biedt het grootste 802.11g-bereik in de branche, met optimale draadloze verbindingen naar uw pc's, laptops en andere draadloze apparaten. MAXg biedt ook de hoogste snelheid, maximaal 125 Mbps, zodat grote bestanden zoals MP3's, digitale foto's en digitale video snel en efficiënt over het netwerk worden verzonden. En met MAXg wordt uw netwerk bovendien beveiligd met een bijzonder uitgebreide beveiligingssuite, die bestaat uit een Stateful Packet Inspection-firewall om het netwerk te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, Wi-Fi Protected Access (WPA en WPA2), WPA2/802.11i, TKIP- en AES-codering, MAC-adresverificatie enzovoort.

Uw MAXg-router biedt echter niet alleen draadloze verbindingen van de hoogste kwaliteit maar beschikt ook over een geïntegreerde printserver, waarmee u de USB-printer kunt delen met andere computers op het netwerk en een 4-poorts Ethernet-switch waarmee u andere Ethernet-apparaten kunt aansluiten.

Om te zorgen dat dit alles eenvoudig en snel kan worden geïnstalleerd, heeft U.S. Robotics de SureStart-installatiewizard ontwikkeld. SureStart leidt u probleemloos door de installatie van MAXg PC Cards, PCI Adapters, USB Adapters of Routers. Bovendien biedt SureStart begrijpelijke aanwijzingen voor het instellen van beveiliging van uw draadloze netwerk. Het delen van internettoegang via een draadloos of bedraad netwerk is nooit eenvoudiger geweest.

Dit hebt u nodig om te beginnen

Productaanzichten

Vooraanzicht

Voedingslampje: dit lampje is groen als het apparaat actief is. Het lampje knippert als de router opnieuw wordt opgestart of ingesteld.

Lampje voor draadloze verbinding: dit lampje is groen als de draadloze functionaliteit is ingeschakeld en knippert als er draadloze activiteit is. Dit lampje brandt niet als de draadloze functionaliteit is uitgeschakeld.

WAN-lampje: dit lampje is groen als er een apparaat is verbonden. Het lampje knippert als er activiteit is op het WAN-netwerk.

LAN 1-4-lampjes: deze lampjes zijn groen wanneer er een apparaat is verbonden. Deze lampjes knipperen als er activiteit is op het LAN-netwerk.

Printerlampje: dit lampje is groen als er een USB-printer is verbonden. Het lampje knippert als de printer actief is op het netwerk.

Achteraanzicht

Antennepoort: de meegeleverde antenne wordt aangesloten op deze poort.

USB-printerpoort: er kan een USB-printer worden aangesloten en gebruikt via het netwerk. Er kunnen geen andere USB-apparaten worden aangesloten op deze poort.

WAN: de RJ-45 WAN-poort wordt gebruikt om de Wireless MAXg Router op een breedbandmodem aan te sluiten.

LAN-poorten 1-4: met behulp van de RJ-45 LAN-poorten kunnen Ethernet-apparaten worden aangesloten op het Local Area Network.

RESET-knop: als u de fabrieksinstellingen wilt herstellen, houdt u de RESET-knop vijf tot tien seconden ingedrukt met behulp van een paperclip. Als u de RESET-knop korter dan vijf seconden ingedrukt houdt, start de Wireless MAXg Router opnieuw op.

5VDC: op deze poort dient u de stroomtoevoer naar de Wireless MAXg Router aan te sluiten.

R46.1019.00
rev 0 11-05