Speciale toepassingen

Voor bepaalde toepassingen, zoals gaming via het internet, videoconferenties en internettelefonie, zijn meerdere verbindingen nodig. Deze toepassingen werken mogelijk niet als Network Address Translation (NAT) is ingeschakeld. Indien u toepassingen wilt uitvoeren die meerdere verbindingen vereisen, kunt u deze pagina's gebruiken om de extra openbare poorten op te geven die per toepassing moeten worden geopend.

1. Vul per speciale toepassing één regel in. U kunt de instellingen handmatig invoeren of gebruik maken van de lijst met populaire toepassingen om een regel in te vullen.
  2. De op uw router beschikbare waarden gebruiken:

1. Gebruik de lijst Popular applications (Populaire toepassingen) om de toepassing te selecteren.
    2. Selecteer een regelnummer naast Copy to (Kopiëren naar).
    3. Klik op Copy to.

Als uw toepassing niet in de lijst met populaire toepassingen staat, kunt u de koppeling List of well known special applications (Lijst met bekende speciale toepassingen) onder het kopje Public Port (Openbare poort) gebruiken.

3. Klik op Save settings (Instellingen opslaan).