Draadloze instellingen

Op de pagina Wireless Settings (Draadloze instellingen) kunt u de router voor roaming clients configureren en het bereik van uw netwerk uitbreiden:

Selecteer Enable (Inschakelen) en klik op Save settings (Instellingen opslaan). Nadat de instellingen zijn opgeslagen, opent de router de pagina Wireless Channel and SSID (Draadloos kanaal en SSID) zodat u verder kunt gaan met het configureren van de draadloze omgeving. Het menu Wireless Settings bevat de volgende opties: