Met de USRobotics Wireless Router kunt u meerdere gebruikers draadloos toegang tot uw netwerk of internetverbinding geven. Deze router levert snelheden tot 54 Mbps, is voorzien van opties voor draadloze codering en filters en heeft een krachtige SPI-firewall. De Wireless Router ondersteunt max. 253 Ethernet-apparaten (met extra hubs/switches) en is compatibel met 802.11g- en 802.11b-apparaten.

Met de USRobotics Wireless Router kunt u uw netwerk of internetverbinding delen via beveiligde draadloze 54 Mbps en 10/100 Mbps Ethernet-verbindingen. Draadloze 64-/128-bits WEP- en WPA/WPA2-codering zorgen voor beveiliging voor maximaal 253 gebruikers. Netwerkbeveiliging wordt verzorgd door de Stateful Packet Inspection-firewall en de MAC-adresfilters van de router.

Inhoud verpakking

1. USRobotics Wireless Router
  2. 9 VDC voedingskabel
  3. Ethernet-kabel
  4. Installatie-cd
  5. Beknopte installatiegids

Producteigenschappen

Voorzijde

De draadloze router heeft de volgende statuslampjes:

Symbool Naam Status Situatie
Power Uit Ontvangt geen stroom.
Aan Ontvangt stroom.
WLAN Uit Niet aangesloten op WLAN.
Aan WLAN-verbinding tot stand gebracht.
Knipperend Er worden WLAN-gegevens verzonden of ontvangen.
WAN Uit Niet aangesloten op WAN.
Aan WAN-verbinding tot stand gebracht.
Knipperend Er worden WAN-gegevens verzonden of ontvangen.
LAN Uit Niet aangesloten op LAN.
Aan Ethernet LAN-verbinding tot stand gebracht.
Knipperend Er worden LAN-gegevens verzonden of ontvangen.

Achterzijde

Aan de achterzijde van de draadloze router bevinden zich de volgende aansluitingen:

Onderzijde

De Reset-knop bevindt zich aan de onderzijde van de router:

Herstel de fabrieksinstellingen van de router door de Reset-knop 20 seconden ingedrukt te houden.

Systeemvereisten

R46.1257.00
rev 1.1