USRobotics Wireless Ndx Router, en yeni 802.11n draft teknolojisini sağlayarak, PC'leriniz, dizüstü bilgisayarlarınız ve diğer kablosuz cihazlarınız için optimum kablosuz bağlantı olanakları sağlar. Yönlendirici ayrıca MP3'ler, dijital fotoğraflar ve dijital video gibi büyük dosyaların ağınızda hızlı ve verimli bir şekilde iletilmesi için 270 Mbps'ye kadar maksimum hız sağlamaktadır. Yöneltici ile birlikte gelen ve ağa izinsiz girişleri engelleyen Stateful Packet Inspection (Duruma Göre Paket Kontrollü) güvenlik ağı, Wi-Fi Korumalı Erişim (WPA ve WPA2), WPA2/802,11i, TKIP ve AES Şifreleme, MAC adres denetimi ve bunlar gibi daha birçok güvenlik ürünleriyle ağınız korunacaktır.

Yönelticiniz, mükemmel kablosuz bağlantı sunmanın yanı sıra, USB yazıcınızı ağınızdaki diğer bilgisayarlarla paylaşabilmenize imkan tanıyan bileşik baskı sunucusu ve başka Ethernet aygıtları bağlamanızı sağlayan 4 portlu Ethernet anahtarı da sunar.

Ayrıca, basit ve kolay kurulum için, USRobotics yönelticide SecureEasySetup™ özelliği bulunur. SecureEasySetup, yönelticiniz ve kablosuz istemcileriniz arasında kablosuz güvenlik yapılandırmasını adım adım gerçekleştirir. İnternet erişimini kablosuz ya da kablolu olarak güvenli bir şekilde paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

Sistem Gereksinimleri

 

Ürün Görünümleri

Ön


Sembol Adı Durum Koşul
Güç Kapalı Güç alınmıyor.
Yanıyor Güç alınıyor.
WLAN Kapalı Kablosuz bağlantı devre dışıdır.
Yanıyor Kablosuz bağlantı etkindir.
Yanıp sönüyor Veri gönderiyor ve alıyor.
SecureEasySetup Kapalı SecureEasySetup modu yönelticide hazır değil.1
Yanıyor SecureEasySetup modu hazır.
Yanıp sönüyor SecureEasySetup cihazlarıyla iletişim kuruyor.
WAN Kapalı Internet bağlantısı kurulmadı.
Yanıp sönüyor Veri gönderiyor ve alıyor.
Yanıyor Internet Bağlantısı kuruldu.
LAN
1 - 4
Kapalı LAN bağlantısı yok.
Yanıyor LAN bağlantısı kuruldu.
Yanıp sönüyor Veri gönderiyor ve alıyor.
Yazıcı Kapalı Yazıcı bağlantısı algılanmadı.
Yanıyor Yazıcı bağlantısı algılandı.
Yanıp sönüyor Yazıcıya veri gönderiliyor.

 

Geri

Item (Çeşitli Bilgiler) İşlev
WAN

Yönelticinizi Kablo modeminize, DSL modeminize veya ağınıza bağlar.

İnternet veya iş/ofis ağınızın genel adı Geniş Alan Ağıdır (WAN).

LAN Portları 1 - 4 Ek cihazları yönelticinize bağlar.
USB Yönelticinizi bir USB yazıcıya bağlar.
Reset (Resetle)

Router cihazınızı yeniden başlatır veya varsayılan fabrika ayarlarını geri yükler.

  • Yönelticinizi mevcut ayarlarınızı değiştirmeden yeniden başlatmak için, Reset (Sıfırla) düğmesini 1 saniye boyunca basılı tutun.

  • Yönelticinizi varsayılan fabrika ayarlarına geri döndürmek için, Reset (Sıfırla) düğmesini 7 saniye boyunca basılı tutun.

15VDC Güç adaptörünü yönelticinize bağlar.
SecureEasySetup düğmesi

Yönelticinizdeki SecureEasySetup özelliğini etkinleştirir.1

  • Yönelticinizde SecureEasySetup özelliğini etkinleştirmek için, SecureEasySetup düğmesini 1 saniye boyunca basılı tutun.

  • Kablosuz güvenlik ayarlarınızı varsayılan fabrika ayarlarına (güvenlik özelliği olmadan) sıfırlamak için, SecureEasySetup düğmesin 7 saniye boyunca basılı tutun.

Yönelticiye bir anten bağlar.

 

1 SecureEasySetup özelliğinin yönelticinizde hazır olması için, WPA2 ve WPA (PSK) kablosuz güvenlik, TKIP ve AES şifreleme ve bir şifre cümleyle (genellikle Ağ anahtarı, WPA anahtarı veya Ön paylaşımlı WPA anahtarı olarak adlandırılır) ayarlanmalıdır. Ayarları manuel olarak yapılandırabilirsiniz ya da kablosuz ayarlarınızı yapılandırmak için SecureEasySetup düğmesine basabilirsiniz.

R46.1813.00
rev 2.1 3/07