De USRobotics Wireless MAXg Router biedt de nieuwste 802.11g-technologie in de branche en levert optimale draadloze verbindingen naar uw pc's, laptops en andere draadloze apparaten. De router biedt ook de hoogste snelheid, maximaal 125 Mbps, zodat grote bestanden zoals MP3's, digitale foto's en digitale video's snel en efficiënt over het netwerk worden verzonden. Bovendien wordt uw netwerk dankzij de router beveiligd met een bijzonder uitgebreide beveiligingssuite, die bestaat uit Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), een Stateful Packet Inspection-firewall om het netwerk tegen ongeoorloofde toegang te beschermen, Wi-Fi Protected Access (WPA en WPA2), WPA2/802.11i, TKIP- en AES-codering, MAC-adresverificatie, etc.

De router biedt echter niet alleen draadloze verbindingen van de hoogste kwaliteit, maar beschikt ook over een geïntegreerde printserver waarmee u een USB-printer met andere computers op het netwerk kunt delen en over een 4-port Ethernet-switch waarmee u andere Ethernet-apparaten kunt aansluiten.

Systeemvereisten

Alle andere gebruikers: een met HTML 4.01 compatibele webbrowser waarop JavaScript is ingeschakeld

Productaanzichten

Voorzijde

Symbool Naam Status Situatie
Voeding Uit Ontvangt geen stroom.
Aan Ontvangt stroom.
WLAN Uit Draadloze verbinding is uitgeschakeld.
Aan Draadloze verbinding is ingeschakeld.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
WAN Uit Geen internetverbinding tot stand gebracht.
Aan Internetverbinding wordt tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
LAN
1 t/m 4
Uit Geen LAN-verbinding.
Aan LAN-verbinding tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
Printer Uit Er is geen verbinding met de printer gedetecteerd.
Aan Er is een verbinding met de printer gedetecteerd.
Knippert Er worden gegevens naar de printer verzonden.

Achterzijde

Item Functie
WAN

Voor de aansluiting van de router op een kabelmodem, DSL-modem of netwerk.

Het internet en bedrijfsnetwerken worden vaak een Wide Area Network (WAN) genoemd.

LAN-poort 1-4 Voor de aansluiting van extra apparaten op uw router.
USB Voor de aansluiting van uw router op een USB-printer.
Reset

Hiermee kunt u de router opnieuw opstarten of de fabrieksinstellingen van de router herstellen.

• Houd de Reset-knop 1 seconde ingedrukt om de router opnieuw op te starten zonder de huidige instellingen te wijzigen.

• Houd de Reset-knop 7 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen van de router te herstellen.

9VDC Voor de aansluiting van de netvoedingsadapter op uw router.
Voor de aansluiting van een antenne op de router.

R46.1979.00
rev 1.1 8/07