Met de USRobotics Wireless Router kunt u meerdere gebruikers draadloos toegang tot uw netwerk of internetverbinding geven. Deze router levert snelheden tot 54 Mbps, is voorzien van opties voor draadloze codering en filters en heeft een krachtige SPI-firewall. De Wireless Router ondersteunt max. 253 Ethernet-apparaten (met extra hubs/switches) en is compatibel met 802.11g- en 802.11b-apparaten.

Met de USRobotics Wireless Router kunt u uw netwerk of internetverbinding delen via beveiligde draadloze 54 Mbps en 10/100 Mbps Ethernet-verbindingen. Draadloze 64-/128-bits WEP- en WPA/WPA2-codering zorgen voor beveiliging voor maximaal 253 gebruikers. De netwerkbeveiliging wordt verzorgd door de Stateful Packet Inspection-firewall en de MAC-adresfilters van de router.

Systeemvereisten

Alle andere gebruikers: een met HTML 4.01 compatibele webbrowser waarop JavaScript is ingeschakeld

Productaanzichten

Voorzijde

Symbool Naam Status Situatie
Voeding Uit Ontvangt geen stroom.
Aan Ontvangt stroom.

WLAN
(draadloos netwerk)

Uit Draadloze verbinding is uitgeschakeld.
Aan Draadloze verbinding is ingeschakeld.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
WAN
(internet)
Uit Geen internetverbinding tot stand gebracht.
Aan Internetverbinding wordt tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
LAN
1 t/m 4
Uit Geen LAN-verbinding.
Aan LAN-verbinding tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.

Achterzijde

Item Functie
WAN

Voor de aansluiting van de router op een kabelmodem, DSL-modem of netwerk.

Het internet en bedrijfsnetwerken worden vaak een Wide Area Network (WAN) genoemd.

LAN-poort 1-4 Voor de aansluiting van extra apparaten op uw router.
Reset

Hiermee kunt u de router opnieuw opstarten of de fabrieksinstellingen van de router herstellen.

• Houd de Reset-knop 1 seconde ingedrukt om de router opnieuw op te starten zonder de huidige instellingen te wijzigen.

• Houd de Reset-knop 7 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen van de router te herstellen.

3.3VDC Voor de aansluiting van de netvoedingsadapter op uw router.

R46.1882.00
rev 1.1 6/07