U.S. Robotics
       

Περιεχόμενα:

Καλώς ήρθατε στην πρόσβαση δεδομένων με 56K >

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Εγκατάσταση για όλα τα λειτουργικά συστήματα

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τεχνικό εγχειρίδιο αναφοράς

Γλωσσάρι

Πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς

Περιορισμένη εγγύηση

Οδηγός χρήσης και εγχειρίδιο αναφοράς συσκευής 56K Faxmodem

Καλώς ήρθατε στην πρόσβαση δεδομένων με 56K

Το πρότυπο V.92 είναι μια πρόσφατη βελτίωση της τεχνολογίας 56K. Το πρότυπο V.92 προσφέρει τρεις λειτουργίες για τη βελτίωση του υπάρχοντος προτύπου V.90.

Η πρώτη βελτίωση είναι η τεχνολογία "V.PCM-Upstream" η οποία επιτρέπει σε ένα μόντεμ την αποστολή δεδομένων με ταχύτητα που μπορεί να φτάσει και τα 48.000 bps. Η περιορισμένη ταχύτητα αποστολής δεδομένων του προτύπου V.90 αυξάνει στο πρότυπο V.34.

Η δεύτερη βελτίωση είναι η σύνδεση Quick Connect, με την οποία επιτυγχάνονται ταχύτερες τηλεφωνικές συνδέσεις, αφού επιτρέπει στο μόντεμ να απομνημονεύει τις συνθήκες της σύνδεσης με έναν παροχέα υπηρεσιών ο οποίος διαθέτει V.92. Την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε με τον παροχέα υπηρεσιών, το μόντεμ θα εκτελέσει μια πλήρη αναγνωριστική ακολουθία και θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες που θα λάβει. Έτσι το μόντεμ δεν θα χρειαστεί να εκτελέσει την αναγνωριστική ακολουθία κατά τη διάρκεια επόμενων προσπαθειών σύνδεσης, μειώνοντας έτσι τον χρόνο σύνδεσης κατά 30 - 50%. Εάν το μόντεμ δεν κατορθώσει να επιτύχει τέλεια σύνδεση μετά την πρώτη προσπάθεια, τότε θα εκτελέσει την πλήρη αναγνωριστική ακολουθία.

Η τρίτη βελτίωση είναι η τεχνολογία "Modem On Hold" η οποία θέτει σε αναμονή την σύνδεσή σας όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση και σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε αυτήν όταν ολοκληρωθεί η κλήση. Εάν είστε συνδρομητής σε μια υπηρεσία αναμονής κλήσεων στην εταιρεία τηλεφωνίας και έχετε μια εισερχόμενη κλήση, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας πληροφορεί για την κλήση αυτή.* Επίσης, εάν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας αναγνώρισης κλήσης, θα εμφανιστεί ο αριθμός της εισερχόμενης κλήσης. Εάν είστε συνδεδεμένος με έναν παροχέα που υποστηρίζει την τεχνολογία Modem on Hold, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν αποδέχεστε την κλήση ή όχι. Εάν επιλέξετε να αποδεχτείτε την κλήση θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα, που θα σας υποδεικνύει το χρονικό διάστημα για το οποίο το σύστημα του παροχέα σας θα παραμείνει σε αναμονή, πριν τερματιστεί η σύνδεση δεδομένων.

Οι βελτιώσεις του πρωτοκόλλου V.92 δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμες με όλους του παροχείς. Για να βεβαιωθείτε αν έχετε την δυνατότητα να επιτύχετε σύνδεση V.92, ανατρέξτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.usr.com/V92

Επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών για να διευκρινήσετε αν υπάρχουν διακομιστές V.92 με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε. Το συγκεκριμένο μόντεμ είναι συμβατό με προηγούμενα μοντέλα και θα επιχειρήσει να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα, όταν συνδέεται με έναν παροχέα υπηρεσιών.

*Εάν οι εισερχόμενες κλήσεις σας προωθούνται αμέσως στο φωνητικό ταχυδρομείο, δεν θα λάβετε αυτό το μήνυμα.



 

 

 

R46.0986.00
rev. 3
02/05