Over de USB Print Server >

Installatie van de USB Print Server

Navigeren door de Wireless Configuration Utility

Navigeren door de Bi-Admin Management Utility

Problemen oplossen

Productspecificaties voor de USB Print Server

Beperkte garantie van USRobotics Corporation

Informatie betreffende voorschriften

USB Print Server Gebruikershandleiding

Over de USB Print Server

De USB Print Server USR 7500 kan in elk thuis- of bedrijfsnetwerk worden gebruikt voor het delen van een USB-printer via het Ethernet-netwerk. Door een USB-printer via de USB Print Server op een Ethernet-netwerkapparaat zoals een router of een switch aan te sluiten, kan de USB-printer door iedere gebruiker in het netwerk worden gebruikt zonder dat er een computer hoeft te worden aangewezen als printserver.

EIGENSCHAPPEN

Statuslampje: als dit lampje groen brandt, is de USB Print Server inactief. Wanneer dit lampje groen knippert, worden er gegevens verzonden en ontvangen. Als dit lampje groen is en het foutlampje brandt, dan is er sprake van een hardwarefout. Als dit lampje groen knippert en het foutlampje knippert, wordt de firmware bijgewerkt.

Foutlampje: als dit lampje rood brandt en het statuslampje brandt, is er sprake van een hardwarefout. Wanneer dit lampje rood knippert en het statuslampje knippert, wordt de firmware bijgewerkt. Als dit lampje rood knippert en het statuslampje brandt, dan is er geen printer op de USB-poort aangesloten.

USB-poort: gebruik deze poort om een USB-printer op de USB Print Server aan te sluiten.

ENET-poort: gebruik deze poort om de USB Print Server op een router, switch of ander Ethernet-netwerkapparaat aan te sluiten.

9VDC: gebruik deze poort om de voeding op de USB Print Server aan te sluiten.

Diagnoseknop: dit is het kleine knopje links van de Ethernet-poort. Houd dit knopje twee seconden ingedrukt met een paperclip om een diagnosepagina met de instellingen van de USB Print Server af te drukken. Om de fabrieksinstellingen te herstellen en een diagnosepagina met de standaardinstellingen af te drukken, koppelt u de voeding van de USB Print Server los waarna u de voeding weer aansluit en daarbij de diagnoseknop ingedrukt houdt. Houd de diagnoseknop nog tien seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen.

rev 1.0
R46.0816.00