Een USB-netwerkprinter installeren

De Broadband Router with USB Print Server kan in Windows XP, NT, 2000, Me, 98 en 95 en in Macintosh-omgevingen worden gebruikt als netwerkprintserver.

Nadat u de normale routerinstallatieprocedure hebt afgewerkt, inclusief basisconfiguratie, kunt u de printserverfunctie van de router inschakelen. Om de printer te installeren, klikt u op de link hieronder die het beste past bij uw huidige printeromgeving: