Ik kan geen verbinding maken met de webinterface.

Ik kan geen verbinding meer maken met internet.

Sommige van mijn internettoepassingen werken niet meer.

Ik weet niet of mijn IP-adres nu statisch of dynamisch is.

Mijn kabel- of DSL-dienst functioneert niet en ik heb toegang tot internet nodig.

Ik wil mijn netwerkconfiguratie controleren in Windows Me, maar ik kan het pictogram Netwerk niet vinden.

Ik weet niet hoe ik het TCP/IP-protocol moet configureren voor samenwerking met de router.

Ik zie de USB-printer niet in de lijst met printers van mijn computer.

Mijn USB-printer drukt niet goed af.

Ik zie de USB-printer niet op het netwerk.

Ik heb mijn USB-apparaat op de USB-poort van de router aangesloten, maar ik zie het niet in het netwerk.

Nadat ik VPN heb ingeschakeld, kan ik geen verbinding maken met lokale computers in het netwerk om bestanden of printers te delen.

Problemen oplossen met de ping-procedure