Ik wil mijn netwerkconfiguratie-instellingen controleren in Windows Me, maar ik kan het pictogram Netwerk niet vinden.

Mogelijke oplossing

Standaard worden in Windows Me niet alle pictogrammen weergegeven in het Configuratiescherm. Zo geeft u alle pictogrammen weer:

1. Klik in Windows op Start > Instellingen > Configuratiescherm.

2. Klik in het Configuratiescherm op View all Control Panel options (Alle configuratieschermopties weergeven) aan de linkerzijde van het scherm.

Als het goed is, worden alle pictogrammen van het configuratiescherm nu afgebeeld.