Overzicht >

Web-interface

De Router-functies

Garantie

USRobotics SureConnect™ ADSL
4-Port Router Gebruikershandleiding

Macintosh en Linux

Welkom bij de Gebruikershandleiding voor uw USRobotics SureConnect ADSL 4-Port Router (Model 9105). In deze gebruikershandleiding worden de volgende aspecten van uw router gedetailleerd beschreven:
  • Installatie en installatie ongedaan maken: Volledige instructies over het instellen van uw router.
  • De ADSL-router configureren: Bespreking op opdrachtniveau van de web-interface (WUI) met voorbeelden.
  • Problemen oplossen: In vraag- en antwoordformaat. Hierin komen de meest gestelde vragen aan de orde.
  • Verklarende woordenlijst: Een uitleg van het ADSL-jargon.
  • Reglementaire informatie: Verklaring van conformiteit
Technische Ondersteuning
De meest recente informatie over productondersteuning en contactgegevens vindt u op de USRobotics-website:

http://www.usr.com/broadbandsupport

rev 6-8.04
R46.0721.00