Overzicht >

Web-interface

De Gateway-functies

Case studies

Verklarende woordenlijst

Informatie betreffende voorschriften

Garantie

USRobotics SureConnect™ ADSL
Wireless Gateway Gebruikershandleiding

Macintosh en Linux

Welkom bij de Gebruikershandleiding voor uw USRobotics SureConnect ADSL Wireless Gateway (Model 9106). In deze Gebruikershandleiding worden de volgende aspecten van uw gateway gedetailleerd beschreven:
  • Installatie en installatie ongedaan maken: Volledige instructies over het instellen van uw gateway.
  • De ADSL Wireless Gateway configureren: Bespreking op opdrachtniveau van de web-interface (WUI) met voorbeelden.
  • Problemen oplossen: In vraag- en antwoordformaat. Hierin komen de meest gestelde vragen aan de orde.
  • Verklarende woordenlijst: Een uitleg van het ADSL-jargon.
  • Reglementaire informatie: Verklaring van conformiteit
Technische ondersteuning
De meest recente informatie over productondersteuning en contactgegevens vindt u op de USRobotics-website:

http://www.usr.com/broadbandsupport

rev 5
R46.0992.00