Tack för att du valde U.S. Robotics ADSL 4-Port Router och välkommen till användarhandboken. ADSL 4-Port Router är ett verktyg för höghastighetsanslutningar till Internet via kabel. Routern har också funktioner för USB-skrivare, vilket gör att alla datorer i ett lokalt nätverk kan användas med en gemensam skrivare. I den här användarhandboken hittar du följande information om routern:

Teknisk support

Gå till U.S. Robotics webbplats om du vill ha produktsupport och kontaktinformation:

http://www.usr.com/support

R46.1696.00
rev 1.3