Hartelijk bedankt voor het aanschaffen van een U.S. Robotics ADSL 4-Port Router en welkom bij de gebruikershandleiding. De ADSL 4-Port Router is een tool voor snelle internettoegang met gebruik van kabelverbindingen. De router ondersteunt ook een USB-printer, waardoor alle computers op uw lokale netwerk een printer kunnen delen. In deze gebruikershandleiding worden de volgende aspecten van uw router gedetailleerd beschreven:

Technische ondersteuning

De meest recente informatie over productondersteuning en contactgegevens vindt u op de U.S. Robotics-website:

http://www.usr.com/support

R46.1692.00
rev 1.3