Wireless ADSL2+ Router

Met de USRobotics Wireless ADSL2+ Router kunt u uw ADSL2+-internetverbinding met meerdere gebruikers delen. Deze router levert draadloze snelheden van max. 54 Mbps en ADSL2+-downloadsnelheden van max. 24 Mbps, beschikt over mogelijkheden voor draadloze codering en filtering en heeft een SPI-firewall. De router ondersteunt max. 253 Ethernet-apparaten (met extra hubs/switches) en is compatibel met 802.11g- en 802.11b-apparaten.

Inhoud verpakking

1. USRobotics Wireless ADSL2+ Router
  2. 12 VDC stroomtoevoer
  3. Ethernet-kabel RJ-11
  4. Telefoonkabel
  5. Installatie-cd
  6. Beknopte installatiegids

Producteigenschappen

Voorzijde

De draadloze router heeft de volgende statuslampjes:

Statuslampjes

Symbool

Naam

Status

Situatie

Stroom

Stroom

Groen

Ontvangt stroom.

Uit

Ontvangt geen stroom.

ADSL

ADSL

Groen

ADSL-verbinding tot stand gebracht.

Knippert groen

Er wordt een ADSL-verbinding tot stand gebracht.

Uit

Geen ADSL-verbinding.

PPP

PPP

Groen

PPP-verbinding tot stand gebracht.

Uit

Geen PPP-verbinding.

WLAN

WLAN

Groen

WLAN-verbinding tot stand gebracht.

Knippert groen

Er worden gegevens verzonden of ontvangen.

Uit

Geen WLAN-verbinding.

LAN

LAN

Groen

LAN-verbinding tot stand gebracht.

Knippert groen

Er worden gegevens verzonden of ontvangen.

Uit

Geen LAN-verbinding.

Achterzijde

Aan de achterzijde van de draadloze router bevinden zich de volgende items:

Achterzijde

Item

Functie

ADSL

Voor aansluiting van de router op de ADSL-lijn.

POWER Voor aansluiting van de router op de meegeleverde netvoedingsadapter.

Reset

Hiermee kunt u de router opnieuw opstarten of de fabrieksinstellingen van de router herstellen.

• Houd de Reset-knop één tot twee seconden ingedrukt om de router opnieuw op te starten zonder de huidige instellingen te wijzigen.
  • Houd de Reset-knop vijf seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen van de router te herstellen.
LAN Voor aansluiting van de router op de Ethernet-adapter van de computer.

Systeemvereisten

R46.1271.00
rev 1.0