Η πύλη Wireless Ndx ASDL2+ Gateway της USRobotics παρέχει την τελευταία τεχνολογία 802.11n draft, αποδίδοντας έτσι άριστη ασύρματη σύνδεση των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, καθώς και των άλλων ασύρματων συσκευών. Η πύλη αποδίδει επίσης τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, έως 270 Mbps και επιτρέπει τη γρήγορη και αποδοτική μεταφορά μεγάλων αρχείων (mp3, ψηφιακών φωτογραφιών, ψηφιακών βίντεο) διαμέσου του δικτύου σας. Επιπλέον, με την πύλη, το δίκτυό σας προστατεύεται χάρη σε μια σειρά δυνατοτήτων ασφάλειας, στις οποίες συγκαταλέγονται το τείχος προστασίας Stateful Packet Inspection, για προστασία από την εισβολή στο δίκτυο, προστασία Wi-Fi Protected Access (WPA και WPA2), WPA2/802.11i, TKIP και κρυπτογράφηση AES, έλεγχος διευθύνσεων MAC και πολλές άλλες.

Εκτός από την εξελιγμένη ασύρματη σύνδεση, η πύλη ενσωματώνει διακομιστή εκτύπωσης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν εκτυπωτή USB από κοινού με άλλους υπολογιστές του δικτύου σας, καθώς και έναν μεταγωγέα Ethernet 4 θυρών, για σύνδεση πρόσθετων, ενσύρματων συσκευών Ethernet.

Και, για να διασφαλίσει την απλή και εύκολη εγκατάσταση, η πύλη USRobotics προσφέρει το SecureEasySetup™. Το SecureEasySetup σάς καθοδηγεί κατά τη διαμόρφωση τής ασφάλειας του ασύρματου δικτύου, μεταξύ της πύλης και των πελατών του ασύρματου δικτύου σας. Η κοινή χρήση των συνδέσεων στο Διαδίκτυο, με απόλυτη ασφάλεια, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα, είναι πλέον πανεύκολη.

 

Απαιτήσεις συστήματος

 

Όψεις του προϊόντος

Πρόσοψη


Σύμβολο Όνομα State (Kατάσταση) Kατάσταση
Λειτουργία Εκτός λειτουργίας Δεν γίνεται τροφοδοσία ρεύματος.
Σταθερή Γίνεται τροφοδοσία ρεύματος.
WLAN Εκτός λειτουργίας Η ασύρματη σύνδεση είναι απενεργοποιημένη.
Σταθερή Η ασύρματη σύνδεση είναι ενεργοποιημένη.
Αναβοσβήνει Γίνεται αποστολή και λήψη δεδομένων.
SecureEasySetup Εκτός λειτουργίας Η λειτουργία SecureEasySetup δεν είναι έτοιμη στην πύλη.1
Σταθερή Η λειτουργία SecureEasySetup είναι έτοιμη.
Αναβοσβήνει Γίνεται επικοινωνία με τις συσκευές SecureEasySetup.
Σελίδα WAN Εκτός λειτουργίας Δεν έχει επιτευχθεί σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Σταθερή Επιτεύχθηκε σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Αναβοσβήνει Γίνεται αποστολή και λήψη δεδομένων.
ADSL Εκτός λειτουργίας Δεν υπάρχει σύνδεση ADSL.
Σταθερή Επιτεύχθηκε σύνδεση ADSL.
Αναβοσβήνει Σύνδεση ADSL σε εξέλιξη.
LAN
Από 1 έως 4
Εκτός λειτουργίας Δεν υπάρχει σύνδεση LAΝ.
Σταθερή Επιτεύχθηκε σύνδεση LAΝ.
Αναβοσβήνει Γίνεται αποστολή και λήψη δεδομένων.
Εκτυπωτής Εκτός λειτουργίας Δεν ανιχνεύθηκε σύνδεση με εκτυπωτή.
Σταθερή Ανιχνεύθηκε σύνδεση με εκτυπωτή.
Αναβοσβήνει Αποστολή δεδομένων στον εκτυπωτή.


Πίσω

Στοιχείο Λειτουργία
ADSL

Συνδέει την πύλη σας στη γραμμή ADSL.

LAN Θύρες 1 - 4 Συνδέει πρόσθετες συσκευές στην πύλη σας.
USB Συνδέει την πύλη σας σε έναν εκτυπωτή USB.
Reset

Κάνει επανεκκίνηση της πύλης σας ή επαναφέρει την πύλη σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές της ρυθμίσεις.

  • Για να κάνετε επανεκκίνηση της πύλης σας χωρίς να αλλάξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset (Επαναφορά) για 1 δευτερόλεπτο.

  • Για να επαναφέρετε την πύλη σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές του ρυθμίσεις, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset (Επαναφορά) για 7 δευτερόλεπτα.

15VDC Συνδέει το τροφοδοτικό με την πύλη σας.
Κουμπί SecureEasySetup

Ενεργοποιεί τη λειτουργία SecureEasySetup στην πύλη σας.1

  • Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SecureEasySetup στην πύλη σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί SecureEasySetup για 1 δευτερόλεπτο.

  • Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί SecureEasySetup για 7 δευτερόλεπτα.

Συνδέει μια κεραία στην πύλη.


 

1 Για να είναι έτοιμο στην πύλη σας το SecureEasySetup, θα πρέπει να ρυθμίσετε ασφάλεια ασύρματου δικτύου WPA2 και WPA (PSK), με κρυπτογράφηση TKIP και AES και μια κωδική φράση (που κοινώς ονομάζεται επίσης Network key (Κωδικός δικτύου), WPA key (Κωδικός WPA) ή WPA Pre-shared key (PSK)). Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου σας είτε μόνοι σας είτε πατώντας το κουμπί SecureEasySetup.

R46.1840.00
rev 1.3 4/07