USRobotics Wireless Ndx ASDL2+ Gateway, en yeni 802.11n draft teknolojisini sağlayarak, PC'leriniz, dizüstü bilgisayarlarınız ve diğer kablosuz aygıtlarınız için optimum kablosuz bağlantı olanakları sağlar. Ağ geçidi ayrıca MP3'ler, dijital fotoğraflar ve dijital video gibi büyük dosyaların ağınızda hızlı ve verimli bir şekilde iletilmesi için 270 Mbps'ye kadar maksimum hız sağlamaktadır. Ağ geçidi ile birlikte gelen ve izinsiz ağ girişlerini engelleyen Stateful Packet Inspection (Duruma Göre Paket Kontrollü) güvenlik duvarı, Wi-Fi Korumalı Erişim (WPA ve WPA2), WPA2/802,11i, TKIP ve AES Şifreleme, MAC adres denetimi ve bunlar gibi daha birçok güvenlik ürünleriyle ağınız korunacaktır.

Ağ geçidiniz, mükemmel kablosuz bağlantı sunmanın yanı sıra, USB yazıcınızı ağınızdaki diğer bilgisayarlarla paylaşabilmenize imkan tanıyan bir tümleşik baskı sunucusunu ve ilave kablolu Ethernet aygıtları bağlamanızı sağlayan 4 portlu bir Ethernet anahtarı da sunar.

Ayrıca USRobotics ağ geçidi, basit ve kolay kurulum sağlamak amacıyla, SecureEasySetup™ özelliğini bulundurur. SecureEasySetup, ağ geçidiniz ve kablosuz istemcileriniz arasındaki kablosuz güvenlik yapılandırması sırasında size kesintisiz bir yardım sunar. İnternet erişimini kablosuz ya da kablolu olarak güvenli bir şekilde paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

Sistem Gereksinimleri

 

Ürün Görünümleri

Ön


Simge Adı Durum Koşul
Güç Kapalı Güç almıyor.
Yanıyor Güç alıyor.
WLAN Kapalı Kablosuz bağlantı devre dışıdır.
Yanıyor Kablosuz bağlantı etkindir.
Yanıp sönüyor Veri gönderiyor ve alıyor.
SecureEasySetup Kapalı SecureEasySetup modu ağ geçidinde hazır değil.1
Yanıyor SecureEasySetup modu hazır.
Yanıp sönüyor SecureEasySetup cihazlarıyla iletişim kuruyor.
WAN Kapalı Internet bağlantısı kurulmadı.
Yanıyor Internet Bağlantısı kuruldu.
Yanıp sönüyor Veri gönderiyor ve alıyor.
ADSL Kapalı ADSL bağlantısı yok.
Yanıyor ADSL bağlantısı kuruldu.
Yanıp sönüyor ADSL bağlantısı kuruluyor.
LAN
1 - 4
Kapalı LAN bağlantısı yok.
Yanıyor LAN bağlantısı kuruldu.
Yanıp sönüyor Veri gönderiyor ve alıyor.
Yazıcı Kapalı Yazıcı bağlantısı algılanmadı.
Yanıyor Yazıcı bağlantısı algılandı.
Yanıp sönüyor Yazıcıya veri gönderiliyor.


Geri

Item (Çeşitli Bilgiler) İşlev
ADSL

Ağ geçidinizi ADSL hattınıza bağlar.

LAN Portları 1 - 4 Ek aygıtları ağ geçidinize bağlar.
USB Ağ geçidinizi bir USB yazıcıya bağlar.
Reset (Resetle)

Ağ geçidinizi yeniden başlatır veya ağ geçidinizin varsayılan fabrika ayarlarını geri yükler.

  • Ağ geçidinizi mevcut ayarlarınızı değiştirmeden yeniden başlatmak için, Reset (Sıfırla) düğmesini 1 saniye boyunca basılı tutun.

  • Ağ geçidinizi varsayılan fabrika ayarlarına geri döndürmek için, Reset (Sıfırla) düğmesini 7 saniye boyunca basılı tutun.

15VDC Güç adaptörünü ağ geçidinize bağlar.
SecureEasySetup düğmesi

Ağ geçidinizdeki SecureEasySetup özelliğini etkinleştirir.1

  • Ağ geçidinizde SecureEasySetup özelliğini etkinleştirmek için, SecureEasySetup düğmesini 1 saniye boyunca basılı tutun.

  • Kablosuz güvenlik ayarlarınızı varsayılan fabrika ayarlarına (güvenlik özelliği olmadan) sıfırlamak için, SecureEasySetup düğmesin 7 saniye boyunca basılı tutun.

Ağ geçidine bir anten bağlar.


 

1 SecureEasySetup özelliğinin ağ geçidinizde hazır olması için, WPA2 ve WPA (PSK) kablosuz güvenlik, TKIP ve AES şifreleme ve bir parola tümceyle (genellikle Ağ anahtarı, WPA anahtarı veya Ön paylaşımlı WPA anahtarı olarak adlandırılır) ayarlanmalıdır. Ayarları manuel olarak yapılandırabilirsiniz ya da kablosuz ayarlarınızı yapılandırmak için SecureEasySetup düğmesine basabilirsiniz.

R46.1839.00
rev 1.3 4/07