Inkomende IP-filters

Op deze pagina kunt u inkomende pakketten hun bestemming laten bereiken door regels te definiëren die de blokkering van bepaalde pakketten ongedaan maken. U kunt deze functie te allen tijden gebruiken om beperkte toegang tot een computer toe te staan. U kunt ook onbeperkte toegang tot een bepaald systeem configureren (bijvoorbeeld als een van uw lokale computers een webserver is).

Een inkomend filter toevoegen

1. Klik op Add (Toevoegen) om een nieuw inkomend filter aan te maken.

2. Voer de volgende informatie in:

3. Selecteer bij WAN interfaces (WAN-interfaces) de juiste WAN-interfaces voor het filter.

4. Klik nadat u het filter hebt ingesteld op Apply (Toepassen).

Een inkomend filter verwijderen

Om een bestaande filterdefinitie uit de tabel met filters te verwijderen, dient u het selectievakje Remove (Verwijderen) naast het filter in te schakelen en op de knop Remove (Verwijderen) te klikken.