Het bericht 'Pagina niet gevonden' verscheen toen ik de nieuwe configuratie-instellingen op de router wilde opslaan.

Oplossing:

Als u draadloos met de router communiceert, kan het bij het opslaan van nieuwe configuratie-instellingen even duren voordat de adapter de verbinding met de router heeft hersteld. In deze tijd kan uw browser de fout 'Pagina niet gevonden' weergeven. Klik in de browser op de knop Terug of om de pagina te vernieuwen.