Mijn draadloze kaart biedt geen ondersteuning voor WPA, kan ik mijn netwerk nog steeds beveiligen?

Ja! De Wireless ADSL2+ Router ondersteunt de volgende extra vormen van draadloze beveiliging:

De draadloze beveiligingsinstellingen handmatig invoeren:

1. Start uw webbrowser.

2. Voer 192.168.1.1 op de locatie- of adresregel in en druk op ENTER om de configuratiepagina's van de router te openen.

3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op OK.

4. Klik op het tabblad Security (Beveiliging).

5. Selecteer onder Wireless (Draadloos) bij Network Authentication (Netwerkverificatie) uw beveiligingsmethode en voer in de betreffende velden de juiste draadloze beveiligingsgegevens in.

Opmerking: alle draadloze clients die op de router zijn aangesloten, dienen met dezelfde beveiligingsgegevens te zijn geconfigureerd.

1. Klik nadat u de wijzigingen hebt doorgevoerd op Apply (Toepassen) om de nieuwe instellingen op te slaan en de router opnieuw op te starten.

2. Gefeliciteerd! U hebt uw router met succes beveiligd. Alle draadloze clients met overeenkomstige beveiligingsparameters krijgen nu veilig toegang tot de router.