Σύνδεση δρομολογητή

O δρομολογητής υποστηρίζει τρεις λογαριασμούς σύνδεσης: admin (διαχειριστής), support (υποστήριξη) και user (χρήστης).

Ο λογαριασμός admin διαθέτει απεριόριστη πρόσβαση στον δρομολογητή. Ο λογαριασμός support περιορίζεται απλώς στην εκτέλεση διαγνωστικών ελέγχων και απομακρυσμένης συντήρησης του δρομολογητή. Ο χρήστης user περιορίζεται στη δυνατότητα προβολής των ρυθμίσεων του δρομολογητή.

Για να αλλάξετε το όνομα χρήστη και/ή τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε, επιλέξτε ένα User name (Όνομα χρήστη) εισαγάγετε τιμές στις ρυθμίσεις Old password (Παλιός κωδικός πρόσβασης), New password (Νέος κωδικός πρόσβασης) και Confirm password (Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης) και κάντε κλικ στο Apply (Εφαρμογή) στη βάση της σελίδας. Θα πρέπει κατόπιν να συνδεθείτε στο δρομολογητή σας με το νέο όνομα χρήστη και το νέο κωδικό.

Κανόνες για τους κωδικούς:

  1. Ο δρομολογητής Wireless ASDL2+ Router σάς επιτρέπει να ορίσετε έναν κωδικό μήκους έως και 15 χαρακτήρων. Οι πιο ασφαλείς κωδικοί αποτελούνται συνήθως από 8 έως 15 χαρακτήρες.

  2. Ο δρομολογητής επιτρέπει και την ύπαρξη χαρακτήρων όπως το κενό ή άλλα σημεία στίξης στον κωδικό σας.

  3. Χρησιμοποιήστε συνδυασμούς κεφαλαίων (A έως Z) και πεζών (a έως z) λατινικών χαρακτήρων.

  4. Η προσθήκη αριθμών από το 0 έως το 9 στον κωδικό αυξάνει το επίπεδο ασφαλείας του.

  5. Χρησιμοποιήστε σύμβολα χαρακτήρων ASCII, όπως ~ ! @ # $ % & ^ * κ.λπ. για να αυξήσετε περισσότερο την ασφάλεια του κωδικού σας.

 

Επιστρέψτε στις επιλογές του μενού Security (Ασφάλεια).