De USRobotics ADSL2+ Ethernet/USB Modem/Router levert de prestaties en de flexibiliteit om gebruikers thuis en op kantoor een optimale ADSL-ervaring te bieden. Dankzij de nieuwste ADSL-technologie, snelheden tot 24 Mbps (alleen via de Ethernet-poort) en de complete firewall voor netwerkbeveiliging kunt u snel en veilig op het internet surfen. Bovendien kunt u voor extra flexibiliteit uw computer zowel via Ethernet als via USB aansluiten.

Systeemvereisten

Productaanzichten

Voorzijde

Symbool Naam Status Situatie
Power Uit Ontvangt geen stroom.
Aan Ontvangt stroom.
USB Uit Geen USB-verbinding tot stand gebracht.
Aan USB-verbinding tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
WAN Uit Geen internetverbinding tot stand gebracht.
Aan Internetverbinding tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.
ADSL Uit Geen ADSL-verbinding tot stand gebracht.
Aan ADSL-verbinding tot stand gebracht.
Knippert Er wordt een ADSL-verbinding tot stand gebracht.
LAN Uit Geen LAN-verbinding tot stand gebracht.
Aan LAN-verbinding tot stand gebracht.
Knippert Er worden gegevens verzonden of ontvangen.

Achterzijde

Item Functie
ADSL

Voor aansluiting van de router op de ADSL-lijn.

LAN

Voor aansluiting van de router op een computer via een bekabelde verbinding.

USB Voor aansluiting van de router op een computer via een USB-verbinding.
Reset

Hiermee kunt u de router opnieuw opstarten of de fabrieksinstellingen van de router herstellen.

• Houd de Reset-knop 1 seconde ingedrukt om de router opnieuw op te starten zonder de huidige instellingen te wijzigen.

• Houd de Reset-knop 10 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen van de router te herstellen.

9VDC

Voor aansluiting van de netvoedingsadapter op uw router.

Standaard instellingen

Gebruik de standaard instellingen van de router als u deze tijdens de installatie niet hebt gewijzigd of als u de fabrieksinstellingen hebt hersteld. Hieronder staan de standaard instellingen van de ADSL2+ Ethernet/USB Modem/Router:

Opmerking: als u alle installatiestappen in deze handleiding uitvoert, wijzigt u het standaard wachtwoord van de router.

R46.1987.00
rev 1.1 8/07